Index Gids
Image default
Bedrijven

Ecobouwen: al meer dan 15 jaar

Ecobouwen is meer dan 15 jaar geleden opgestart door Peter van het Westeinde. Zijn bedrijf is ontstaan vanuit zijn hobby: het verbouwen van natuurlijk dampopen. Doordat hij vele jaren ervaring heeft, weet hij precies met welke leveranciers hij moet samenwerken. Hierdoor bent u gegarandeerd van de beste leveranciers en producten van de allerbeste kwaliteit. De medewerkers van dit bedrijf werken namelijk alleen met de meest hoogstaande natuurlijke producten. Doordat er gewerkt wordt met natuurlijke materialen, is ieder resultaat anders! Altijd een uniek resultaat, dus. Het resultaat wordt dus nooit hetzelfde als dat van de buurman of de andere klanten van Ecobouwen.

Gespecialiseerd in natuurlijke dampopen

Maar wat kunnen zij eigenlijk voor u betekenen? Dit bedrijf is gespecialiseerd in grote en kleine renovaties, maar ook in restauraties van verbouwingen van woningen en kantoren met natuurproducten. Maar zij doen meer dan verbouwen. Ze voorzien u ook van deskundig advies, begeleiden u waar nodig en nemen u de rest van het werk ook uit handen! Dat is wel zo prettig. Ecobouwen is dan ook anders dan andere bedrijven in deze branche. U kunt hier terecht voor een totaal project dat u op een natuurlijke manier wilt bouwen of natuurlijk verbouwen! Of gewoon voor het aanleggen van vloerverwarming of het aanbrengen van leemstuc.

Uw partner in natuurlijk bouwen

Kortom: voor alles op het gebied van verbouwingen en renovaties met natuurproducten bent u bij Ecobouwen aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van een leemkachel of het aanbrengen van tadelakt in uw badkamer, toilet of keuken. Dit is een speciale waterdichte stuc die zowel geschikt is voor binnen als voor buiten! Wilt u meer weten over wat de deskundige medewerkers van Ecobouwen voor u kunnen betekenen? Bezoek de website. Misschien helpen ze u binnenkort wel met een project van uw kantoor of woning en geniet u van een uniek resultaat waar u nog jarenlang profijt van heeft.

Voor meer info : https://www.ecobouwen.nl/

Gerelateerde artikelen

Een echt groot feest

Interieuradvies Utrecht van Meininger

Zorg voor een online aanwezigheid voor je bedrijf