Index Gids
Image default
Bedrijven

Juwelier Arnhem

Noer Juwelier, dé juwelier van Arnhem

Gelegen in het centrum van Arnhem, aan de Koningsstraat, is Noer Juwelier. Deze juwelier uit Arnhem werd opgericht in 1999 als zelfstandige juwelier, groothandel en goudinkoper. Bent u op zoek naar gouden sieraden, trouwringen, zilveren sieraden of horloges? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment met een gevarieerde sieradencollectie. Deze zijn verkrijgbaar tegen zeer concurrerende prijzen. Ook kunt u bij ons terecht met uw eigen sieradenontwerp.

Een juwelier in de breedste zin van het woord

Als juwelier in Arnhem leveren wij verschillende soorten diensten. U kunt onder meer bij ons terecht voor:

  • Groothandel in juwelen;
  • Goudinkoop;
  • Oorprikken;
  • Verpanden;
  • Trouwringen;

Met een breed aanbod aan 14 of 18 karaats gouden sieraden, brilljante sieraden, trouwringen, zilverwaar en horloges vindt u bij ons altijd wel waar u naar op zoek bent. Mocht dat onverhoopt toch niet het geval blijken, dan kunt u tegen concurrerende prijzen ook met uw eigen sieradenontwerp bij ons terecht.

Ook voor goud inkoop en trouwringen

Noer Juwelier is een juwelier die ook goud inkoopt. Wij kopen onder meer nieuw gebruikte kapotte sieraden in, tand goud, juwelen, gestempelde baren, gouden voorwerpen, goudsmid vijlsel, munten en horloges. Neem gerust contact op voor de prijzen!

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en bent u alvast op zoek naar een mooie trouwring die uw grote dag inluidt? Dan kunt u bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment aan trouwringen, met onder meer ringen van de merken Cilor, Cera, Sieger, Rubin en Can. Voor een echte unieke ring kunt u ook onze specialisten inschakelen en uw eigen trouwring ontwerpen.

Meer weten? Bezoek onze website!

Voor meer informatie over Noer Juwelier of onze dienstverlening kunt u onze website bezoeken. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door ons te bellen op 026 – 44 53 442 of het contactformulier op onze website in te vullen. Wij staan u graag te woord!

Voor meer info : http://www.noerjuwelier.nl/