Spring naar inhoud

Interieuradvies Utrecht van Meininger

Voor interieuradvies in Utrecht, Vleuten, de Meern, Vleuterweide of Leidsche Rijn kunt u terecht bij Meininger Interieur. Wij zorgen altijd voor originele en unieke interieurs, die passen bij uw persoonlijkheid. Dit doen wij door middel van een helder stappenplan waar u zelf heel veel invloed op kunt uitoefenen. Wij zijn er om u te helpen met originele ideeën, zodat u alles uit uw interieur haalt!

Interieuradvies Utrecht voor woning of kantoor

Meininger Interieur geeft interieuradvies in Utrecht voor zowel particulieren als bedrijven. Bij ons maakt het niet uit of uw interieur vooral mooi of functioneel moet zijn, wij komen altijd met de beste adviezen. Bij het ontwerpen van uw nieuwe interieur gaan wij uit van een idee en werken dit vervolgens uit tot een 2D of 3D ontwerp. Eenmaal akkoord, kunt u ook op ons vertrouwen bij de realisatie van dit interieur! U kunt uiteraard niet alleen voor interieuradvies aankloppen voor uw gehele interieur, maar ook voor kleuradvies bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Of neem een kijkje op onze website voor een beeld van onze eerdere projecten.

Persoonlijk advies

Wij willen altijd het mooiste interieur creëren voor u dat past bij uw persoonlijkheid. Om dit te kunnen realiseren gaan wij altijd eerst met u in gesprek. Zo leren wij u kennen en kunnen wij de vertaalslag maken van uw wensen naar concrete plannen. Het liefst plannen wij dit gesprek in op locatie, zodat wij direct weten hoe de ruimte eruit ziet en hoe u leeft. Na het zien van de ruimte en het inventariseren van uw wensen, gaan wij aan de slag met een interieurvoorstel. Dit voorstel wordt vervolgens aan u gepresenteerd en toegelicht, zodat u snapt waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt.

Realisatie

Na de afronding van het definitieve interieurplan, kunt u ons ook inschakelen voor de realisatie van dit plan. Het is zelfs mogelijk om ons ook in te schakelen voor een verlichtingsplan en kleurenplan. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Op onze website vult u ook gemakkelijk het contactformulier in voor meer informatie.