Index Gids
Image default
Bedrijven

Ik ga op vakantie en ik neem mee

Het is weer de tijd van het jaar, de vogels beginnen weer te fluiten en er komen weer blaadjes aan de bomen. De bloemetje schieten uit de grond en de lammetjes worden geboren, het is lente. De zomervakantie komt dichterbij en we mogen beginnen met het plannen van de zomervakantie. Wat gaan we allemaal doen en waar gaan we heen. Dit is elk jaar weer een lastige keuze.

Met de familie

We kunnen voor de verandering een keer met de hele familie op vakantie. Door het drukke leven wat we nu leiden, hebben we niet altijd tijd voor elkaar. Het is dan niet alleen een lastige keuze wie we allemaal meenemen, maar ook waar we heengaan. Op de website van koning aap worden er verschillende soorten groepsreizen aangeboden die misschien een handje kunnen helpen. Er zijn heel veel verre bestemmingen naar Azië, Afrika en het Midden-Oosten. Op deze bestemmingen kan je niet alleen een leuke reis beleven, maar je leer je ook een hele nieuwe cultuur kennen. Dit is erg leerzaam voor jezelf en eventuele kinderen die meegaan. Denk bijvoorbeeld naar een land helemaal aan de andere kant van de wereld, zoals India. Hier zijn niet alleen prachtige paleizen en forten te zien, maar ook de bevolking en cultuur zelf is erg interessant. De accommodaties in deze landen worden ook verzorgd door koning aap en komen niets tekort. Zwembad, ontbijt, een mooi uitzicht, ze hebben het allemaal.

Privévakantie

Als je nog een stapje verder wilt gaan, kun je kiezen voor en privéreis met met de hele familie. Jullie kunnen dan met zijn allen en alleen met de familie begeleid een verre reis maken. Zo brengen jullie alleen maar tijd door met elkaar terwijl jullie een nieuw land verkennen. Dit is niet alleen heel gezellig, maar jullie hebben ook een vrije keuze wat jullie willen doen en waar jullie heen willen. Veel families hebben goede nrv reizen ervaringen en vinden het zeker een aanrader.

Voor meer info : https://www.dalreizen.nl/