Index Gids
Image default
Vervoer en transport

Taxi Doorwerth

Taxi Arnhem Comfort is een vertrouwd taxibedrijf in Doorwerth en omgeving. De ervaren chauffeurs van Taxi Arnhem Comfort zorgen ervoor dat u of uw cliënten altijd op tijd op hun afspraak of bestemming arriveren. Deze service bieden wij niet alleen aan onze zakelijke klanten, maar ook aan particulieren en vakantiegangers.

Als taxibedrijf in uw regio willen wij ons graag onderscheiden van de vele concurrenten in onze regio. Dit doen wij graag met de volgende kenmerken:

  • Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij uw taxi rit van of naar Doorwerth voorop;
  • Luxe en comfortabele taxi’s;
  • Voordeligste luchthaven service in Doorwerth en omstreken;
  • Contant, pin of op factuur mogelijk;
  • Lage vaste ritprijzen voor onze klanten uit Doorwerth.

Taxi Arnhem Comfort doet er alles aan om u een comfortabele rit met onze taxi van en naar Doorwerth te bezorgen. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons centraal. Al onze chauffeurs worden hierin opgeleid en zijn allen gediplomeerd. Er wordt altijd rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en ook wordt de tijd genomen voor u wanneer u bijvoorbeeld slecht ter been bent. Om van Doorwerth met de taxi naar andere bestemmingen in Nederland te rijden, is een goede GPS-systeem van groot belang. Al onze taxi’s zijn daarmee dan ook uitgerust, zodat de chauffeur u op tijd kan ophalen en afzetten bij uw bestemming.

Voor meer info : http://www.taxiarnhemcomfort.nl/taxi-doorwerth/