Index Gids
Image default
Bedrijven

Herbouwen oude flats

In de vorige eeuw werden er veel flats gebouwd, deze werden beschouwd als luxe en men voelden zich dan ook bevoorrecht dat zij hierin mochten wonen. Tegenwoordig zijn deze oude flats een grote kosten post en worden deze dan ook afgebroken. Deze worden dan vaak vervangen door kleine huisjes of door andere appartementen. Deze voorzien dan van modernere behoeften en maken het mogelijk dat men hier comfortabel kan wonen. Tevens zijn de keukens en badkamers ook naar standaard gebouwd, dit zorgt ervoor dat mensen die terecht komen in deze nieuwe flats of appartementencomplex dat zij kunnen genieten van mooie voorzieningen. Vaak zijn de oude flats die worden afgebroken helemaal uitgeleefd. De muren zijn dun, de ruiten en ramen zijn ok dun en verder is het gebouw toe aan een dure grote verbouwing. Daarom is het dus goedkoper om deze opnieuw op te bouwen.

Het onderhoud is vaak wel uitgevoerd bij deze oude flats maar toch niet goed genoeg, daarom moeten zij ok gesloopt worden, er kun namelijk ook een schimmel in de badkamer zijn ontstaan of de muren zijn gaan schimmelen. Dus voor de gezondheid van de bewoners is het beter om deze dus plat te gooien. Een nadeel is dat een flat vaak veel bewoners telt, gemeentes moeten dit zien op te lossen en moeten dus veel mensen ergens anders plaatsen. Dit kan een dure en lastige klus worden omdat vaak er niet genoeg huizen in de stad zelf is, de personen kunnen dan in de regio worden gezet, hierdoor kunnen zij opeens veer van hun werk zitten.

Vastgoed onderhoud aan oude gebouwen is dus erg belangrijk, dit zorgt ervoor dat mooie en oude panden behouden worden en dat men hier ook nog jaren van kan genieten. Een Technisch Beheer VVE maakt het mogelijk dat men tijdens een technische storing gemakkelijk verder kan leven en dat het snel wordt opgelost.

Voor meer info : http://www.laan35.nl/