Index Gids
Image default
Woning en Tuin

Eiken vloer, zó 2017

Na jarenlang laminaat als voornaamste keuze voor de moderne woonkamer te hebben gehad, is het nu tijd voor de eiken vloer. We zien dat de interieur-keuze redelijk aan het veranderen is en de vloerkeuze blijft hierbij niet achter. Alles wordt wat robuuster in huis. De nette afgewerkte eettafel is inmiddels al ingeruild voor de grote ruwe, misschien wat lompe, tafel. De banken worden ook wat groter en natuurlijk kan de vloer hierbij niet achterblijven.

Waarom de eiken vloer en niet iets anders?

U vraagt zich waarschijnlijk af, waarom de eiken vloer? Waarom gaan we niet voor een ander soort hout? Dit heeft alles te maken met de kwaliteit van het hout. Over het algemeen zit er weinig verschil in verschillende houtsoorten. De keuze wordt dan ook veelal gebaseerd op wat men mooi vindt. Toch zijn er wel degelijk verschillen. De levensduur van deze stevige houten vloer is over het algemeen toch een stuk langer. In combinatie met water wordt een eiken vloer ook vaak als praktisch gezien. Een eiken vloer dus een zeer logische keuze. Toch gaat dit om je huis. Een gevoel van thuis is net zo belangrijk. Praktisch is fijn, maar sfeer wint het vaak als het gaat om de woonkamer. Hierin is de mode in interieur erg veranderd. Men vraagt niet meer om nette afgewerkte details en mooie nette vloeren. Men vraagt om sfeer. Dit is waar een eiken vloer echt het verschil kan maken. Deze houtsoort verandert uw woonkamer in een kamer waar gewoond en geleefd kan worden.

U bent overtuigd, wat nu?

Hoe werkt het eigenlijk? U bent overtuigd en heeft een eiken vloer besteld. Vaak wordt er een beetje angstig gekeken naar het krijgen van een nieuwe vloer, want waar moeten alle meubels heen. Het werkt eigenlijk heel simpel. Het begint met uw meubels. Wij als Bax Houthandel willen u hier graag bij helpen. Het begint met een gesprek om in te schatten of uw meubels in uw huis kunnen blijven of dat wij deze moeten verplaatsen. Als er wordt bepaald dat de meubels niet kunnen blijven, verplaatsen wij deze in een van onze karren. Het proces hierna is erg simpel. De huidige vloer wordt verwijderd en de nieuwe eiken vloer wordt gelegd. Wij hebben hier één dag voor nodig. Heeft de eiken vloer u nog niet overtuigd, kom dan eens langs in onze showroom. Voor meer vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Voor meer info :