Index Gids
Image default
Aanbiedingen

Gezellige keuken met steenstrips

Heb je dat ook dat de keuken een beetje koud aanvoelt. Niet koud van warmte maar een koele uitstraling. Veel moderne keukens hebben dit met hun gladde oppervlaktes. Je kunt de keuken wel een stuk gezelliger maken met steenstrips.

Kleine steentjes

Steenstrips zien er uit als kleine blok steentjes maar ze zijn met elkaar verbonden. Vandaar ook de naam steenstrips. De steentjes vormen samen de strips en hiermee kun je de muren mee versieren. De keukens met steenstrips krijgen een hele mooi en warme uitstraling.

Waar kun je steenstrips kopen?

Steenstrips worden in de meeste bouwmarkten verkocht en ook bij sommige kleinere winkels. Het assortiment en keuze is wel veel groter bij de bouwmarkten. Iedere grote bouwmarkt in Nederland verkoopt nu wel steenstrips. Ook bij de keukenwinkels kun je terecht voor steenstrips. Je kunt in de showrooms zelfs zien hoe je het kunt inrichten.

fliesenxl.com/

steenstripwinkel.nl/

hornbach.nl/

Je kunt ook online op zoek gaan naar steenstrips. Nu zijn er online diverse online winkels en bouwmarkten dat steenstrips verkopen. Online ben je ook meestal een stuk goedkoper uit wanneer je steenstrips gaat kopen. Dit komt door de vrijwel lage kosten die de meeste online winkels hebben. Dit zijn de online winkels die geen fysieke winkels op na houden en dus meer geld besparen.

Voor meer info :