Index Gids
Image default
Woning en Tuin

Verrijk je huis met een mooie schuifpui

Schipper Ede is specialist op het gebied van schuifpuien en zit al in het werk sinds 1959. Het bedrijf regelt alles, zowel het produceren als plaatsen en alles daar tussenin. Schipper Ede maakt en verkoopt verschillende onderdelen voor uw huis, zoals kozijnen, schuifpuien en deuren. In dit artikel vindt u meer informatie over schuifpuien en kunt u ideeën opdoen voor uw droomhuis!

Schuifpuien

Een hele mooie toevoeging voor een huis is een schuifpui, een glazen wand met schuifdeuren die het huis een extra dimensie geeft. Een schuifpui wordt wel een verrijking van het huis genoemd. Waarom? Doordat er een grote glazen wand in uw kamer komt, brengt een schifpui op een stijlvolle manier meer licht en ruimte in huis. De scheiding tussen binnen en buiten wordt kleiner, door meer uitzicht op de tuin en de natuur buiten. Zo breng je als het ware ‘buiten in huis’. De glazen deur gaat gemakkelijk open en dicht en ook kan hij veilig op slot. Ervaar de vrijheid en ruimte van een schuifpui en stap vanuit uw huis zo de tuin in.

Schuifpui op maat

Waar moet je aan denken bij de aanschaf van eeen schuifpui? Een goede schuifpui zorgt voor een goede isolatie van warmte maar ook van geluid. De schuifpuien van Schipper Ede zijn van hoge kwaliteit en garanderen een volledige isolatie. Ook is het mogelijk om de schuifpui naar uw eigen wensen te laten maken. U heeft een ruime keuze uit soorten en kleuren, en ook kunt u kiezen uit verschillende soorten glas. U kunt zo de schuifpui uitkiezen zodat deze past bij uw woning, interieur en stijl.

Op de website kunt u meer informatie vinden en kunt u contact opnemen met de collega’s van Schipper Ede. Kijk voor meer inspiratie en advies ook in de showroom!

Voor meer info :