Index Gids
Image default
Bedrijven

BGTviewer

Als je een zeer gedetailleerd beeld wilt, tot op 20 centimeter nauwkeurig, van de openbare ruimte dan doe je er zeer verstandig aan om voor de optie BGT PostGIS Database Dump te kiezen. Je weet dan zeker dat je altijd de beschikking krijgt over actuele en recente informatie die elke maand opnieuw ververst wordt. De gegevens die nodig zijn voor de kaart worden door het PDOK geleverd. Dan weet je dat de kaart altijd actueel is.

Er ontstaan vaak problemen met de aanlevering van de omvangrijke bestanden

En daar zit  ook meteen de crux, in de levering door het PDOK. Want een GLM-levering betekent voor de leek dat het importeren van gegevens meteen erg moeilijk wordt. Geocap.nl heeft hier rekening mee gehouden en de zaak zo ingericht dat downloaden gemakkelijk gaat. Als je op de download knop drukt, dan loopt het allemaal als vanzelf en heb jij zo de door hou gewenste gegevens in je bezit.

Kijk alvast op BGTviewer en weet wat je gaat downloaden

Wil je alvast zien wat je gaat downloaden, dan kun je een beroep doen op de  BGTviewer. Dit doe je door heel simpel naar BGTviewer.nl te gaan. Daar kun je zelfs nog besluiten om het bestand op een andere wijze te downloaden. Dat downloaden gaat nu eenvoudig, uiteraard wel pas nadat je betaald hebt. Zeker voor mensen die werken met ruimtelijke gegevens is BGT Data nuttig en prachtig.

Enorm veel mogelijkheden als je gebruik maakt van Geocap.nl

De mogelijkheden zijn groot op Geocap.nl. Kijk maar eens rond en laat je verrassen hoe gemakkelijk jij over steeds actuele gegevens kunt beschikken. Zo kun je ook al erg gemakkelijk voor een BAG download kiezen, om maar eens een voorbeeld te noemen. De werkwijze spreekt voor zich. Daar hoef je nu eens niet voor doorgeleerd te hebben.