Index Gids
Image default
Bedrijven

Arestho: dé slangen en koppelingen specialist

Bent u op zoek naar een bedrijf of webshop waar u terecht kunt slangen, koppelingen, pompen en nog veel meer? Dan bent u bij Arestho aan het juiste adres. Arestho is namelijk dé online pvc slangen en koppelingen specialist die u nodig heeft. Want zeg nou zelf, wie heeft er niet eens een stuk of een stukje slang nodig? Bijvoorbeeld voor stofafzuiging of zaagmachines. Bij Arestho kunt u een keuze maken uit een zeer ruim assortiment aan slangen, koppelingen en pompen. Waaronder uit de Microflex voorgeïsoleerde! En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs, want Arestho levert direct vanuit de leverancier! Neem vandaag nog een kijkje op de website en plaats een bestelling. De bestelling wordt snel verzonden. Voor 18:00 besteld betekent de volgende dag al in huis!

Slangen, pompen en koppelingen in verschillende soorten en maten

Bij Arestho kunt u terecht voor slangen, bijbehorende koppelingen en pompen in allerlei soorten en maten. Hierbij kunt u denken aan afzuigslangen van zware industriële kwaliteit tot de soepele polyuretaan slang. Maar ook als u op zoek bent naar een slang- en leidingklem moet u bij Arestho wezen! Zoekt u een Microflex buis, een voorgeïsoleerde cv leiding? Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het transport van (warme vloeistoffen), waaronder warm water. Handig wanneer u in het bezit bent van een warmtepomp of een pelletkachel! Doordat deze buis zeer goed geïsoleerd is, verliest u geen warmte. Dat is wel zo praktisch.

Plaats een bestelling of bekijk de website

Kortom: voor alles op het gebied van slangen, koppelingen, pompen en nog veel meer moet u bij Arestho wezen. Dé online specialist op het gebied van slangen en koppelingen. Besluit u om een bestelling te plaatsen? Dan geniet u van snelle levering! Hoe? Doordat dit bedrijf meer dan 5000 producten op voorraad heeft én direct vanuit de leverancier levert. Hierbij slaat u een schakel in de verzending over, waardoor u de bestelling al snel in huis heeft! Dat is prettig en voordeliger. Hiervoor geldt: voor 18:00 besteld, morgen in huis. Deze webshop beschikt over een QShops keurmerk. U bent gegarandeerd van vertrouwd en veilig winkelen. Wat wilt u nog meer

Voor meer info : https://www.arestho.nl/