Spring naar inhoud

Airconditioning unit thuis laten installeren

Zijn er bepaalde kamers in uw huis of in uw bedrijfspand die op warme dagen wel wat verkoeling kunnen gebruiken? Of moeten deze soms juist extra verwarmd worden als het buiten koud is? Zoekt u een oplossing tegen temperatuurschommelingen? Nico’s Koeltechniek biedt u die oplossing. Wij zijn een bedrijf dat in airconditioning systemen gespecialiseerd is.

Zo leveren wij airco’s van Samsung. Deze zijn van uitstekende kwaliteit. U kunt ons inschakelen om een airconditioning unit thuis te laten installeren. Zo hoeft u niet langer in een benauwde of frisse omgeving te zitten. Airco’s zijn niet enkel bedoeld ter verkoeling. Zo kunnen ze ook gebruikt worden om kamers mee op te warmen in de meer winterse maanden. Wij komen graag bij u op locatie om de installatie te verzorgen.

Nico’s Koeltechniek is werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven.

Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van airconditioning units zijn we daadwerkelijk een specialist te noemen. Graag vertellen we u daarom meer over de voordelen en mogelijkheden. Vraag gerust vrijblijvend om meer informatie door contact op te nemen of te bellen naar 06 – 28956430! Ook kunnen we een scherpe offerte op maat voor u opstellen.

Ons bedrijf is gevestigd in Stampersgat en werkzaam in de gehele omgeving. Bent u woonachtig in een plaats in de buurt, zoals Fijnaart, Zevenbergen, Dinteloord, Roosendaal, Kruisland, Dintelmond, Heijningen of Oudenbosch? Kies dan voor Nico’s Koeltechniek!

De voordelen van een airconditioning unit

Het laten installeren van een airconditioning unit bij u thuis door Nico’s Koeltechniek brengt allerlei voordelen met zich mee. Zo kunt u uw kamer altijd perfect op temperatuur houden, of het buiten nu warm of koud is! Enkele andere voordelen zijn:

  • Luchtfiltering;
  • Altijd een aangename temperatuur in de kamer;
  • Verbeterde isolatie;
  • Minder benauwde ruimtes;
  • Fijner slapen of werken;

Klinken deze voordelen u goed in de oren? Neem dan gelijk contact op met Nico’s Koeltechniek!

Nico’s Koeltechniek verzorgt graag de installatie

Nico’s Koeltechniek is een firma die sinds 2007 actief is als airconditioning specialist in Stampersgat en omstreken. Wij leveren hoogwaardige Samsung airco’s, verzorgen de installatie en leveren ook een uitstekende nazorg, waar onderhoud en reparatiewerkzaamheden onder vallen. Bij ons kunt u terecht voor de totaaloplossing. Vele tevreden klanten gingen u al voor, zo blijkt ook uit de vele positieve recensies die we ontvangen.

Maak gelijk een afspraak!

Heeft u interesse in een airconditioning? Wilt u de airco thuis laten installeren door Nico’s Koeltechniek? Wij zijn u graag van dienst! Om verder te informeren naar de voordelen, een offerte aan te vragen of een afspraak in te plannen kunt u contact met ons opnemen.

Bel gerust naar 06 – 28956430 of maak vrijblijvend gebruik van het contactformulier dat u op onze website kunt vinden.

Voor meer info : https://www.nicoskoeltechniek.nl/