Spring naar inhoud

Academische rijkunst

Academische rijkunst hulpmiddelen

Ben jij op zoek naar mooie artikelen die jou kunnen helpen met academische rijkunst? Hou jij van paardrijden en ben je daarom jouw paard aan het trainen op basis van de oude rijkunst? Als het op academische rijkuns aankomt is Art of Riding dé specialist van Nederland. Wij hebben een webshop met een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen, zoals een kaptoom, teugels, stang bitten, trens bitten, barebackpad en hoofdstel onderdelen. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan eens de verschillende mogelijkheden in onze webshop!

Wat is academische rijkunst?

Er zijn verschillende mehodes om een paard op te leiden. Academische rijkunst is daar een van. Door je paard op deze manier te trainen wordt het paard sterker en soepeler in zijn beweging. De natuurlijke talenten worden ontplooid en de kracht van het paard wordt optimaal ontwikkeld. Net als mensen kunnen ook paarden te maken krijgen met een zekere natuurlijke scheefheid. Academische rijkunst corrigeert dit. Het paard kan hierdoor meer gewicht op zijn rug aan en rijdt beter in balans. Als ruiter kun je zo evenwichtig paardrijden. Het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid van het paard is waar het bij de academische rijkunst echt om draait. Om dit echt goed te doen kun je diverse hulpmiddelen goed gebruiken. Bij Art of Riding kun je deze artikelen gemakkelijk en snel online kopen.

Over Art of Riding

Art of Riding is een bedrijf dat in 2014 werd opgericht. Wij verkopen allerlei soorten artikelen en hulpmiddelen voor zowel recreatieve als professionele ruiters. Zo ben je naast academische rijkunst hulpmiddelen ook voor bitloos rijden bij ons aan het juiste adres. Alles om de ervaring van zowel de ruiter als het paard te verbeteren!

Bezoek nu onze webshop!

Wil jij academische rijkunst hulpmiddelen kopen? Bestel deze dan online via Art of Riding! Bezoek nu onze webwinkel om het aanbod te bekijken. Als je eerst meer wilt weten kun je altijd contac met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Voor meer info : https://www.artofriding.nl/nl/