Index Gids
Image default
Woningen

Huis verkopen met huurders erin

Huis verkopen met huurder erin

Heeft u een woning in de verhuur die u wilt verkopen vraag dan nu een brijblijvend bod aan bij Sons Real Estate 
U ontvangt van ons kosteloos een bod op uw woning in verhuurde staat. Als u een huis in de verhuur heeft en dit wil verkopen kunnen de huurders natuurlijk niet zomaar uitgezet worden, wij bieden de oplossing om de woning toch te kunnen verkopen. Wij nemen bij de koop de lopende huurovereenkomsten over, hierdoor kunnen de huurders gewoon in de woning blijven wonen, er veranderd voor hun helemaal niets. 

Geen verkoop kosten

Alle kosten voor de verkoop nemen wij voor onze rekening, zoals de kosten voor het opstellen van de koopovereenkomst en de notariskosten. De hoogte van het bod dat wij uitbrengen is exact het bedrag dat de verkoop u netto oplevert. Vraag nu eenvoudig een bod aan via de site en verkoop direct uw woning in verhuurde staat.

 

Grootste netwerk van beleggers

Sons Real Estate koopt niet alleen woningen aan voor eigen portefeuille maar beschikt ook over het grootste eigen netwerk van particuliere en zakelijke beleggers door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij bemiddelen bij de verkoop van verhuurde woningen door heel Nederland. De overdracht vind in overleg plaats wordt vind plaats bij onze vaste project notaris. U ontvangt een bod zonder voorbehoud op financiering waardoor het bod gegarandeerd is. U heeft direct zekerheid over de verkoop.

https://sonsrealestate.nl/huurder-uitzetten-bij-verkoop-huis/