Index Gids
Image default
Aanbiedingen

Een bestelbus huren in Coronatijd

Ondanks de uitbraak van Corona in 2020 zijn verhuizingen en verbouwingen in een beperkte mate toch doorgegaan. Wanneer u een verhuizing op de planning heeft, moet u rekening houden met de voorschriften van het RIVM, zoals het anderhalve meter afstand houden en een maximaal aantal mensen die u mag helpen verhuizen. Hoe zit het eigenlijk met het huren van een bestelwagen in deze tijd?

Besparen op kosten

Een bestelbus of bestelwagen huren kan u flink wat kosten besparen. Uiteraard moet u een huurprijs voor de bestelbus betalen, maar dat weegt niet op tegen benzinekosten van uw eigen auto wanneer u op en neer moet rijden. Een bestelbus huren kan bij Blue Rent a Car voor een vooraf afgesproken laag tarief, zodat u niet achteraf nog voor verrassingen komt te staan. Of u nu een bestelbus of een personenbusje gaat huren, beide zijn kilometervrij. Online kunt u het wagenpark bekijken en uw reservering maken.

Is het huren van een bestelwagen mogelijk in de Coronacrisis?

Een bestelbus of personenbus huren is gewoon mogelijk. Houd wel de Coronamaatregelen in acht. Probeer afstand te bewaren en rijdt u met meerdere mensen, draag dan mondkapjes. Voor elke klus vindt u echter de juiste bus in het wagenpark, dus schroom vooral niet om eens te kijken. Ook nu in de Coronacrisis bent u gewoon verzekerd van een kwalitatieve bus en goede service.

Zijn de vestigingen geopend?

Er zijn drie vestigingen in Nederland: Amsterdam, Den Bosch en Alpen aan den Rijn. Voor enkele verhuurlocaties gelden echter aangepaste openingstijden. Sommige vestigingen werken met tijdsblokken, waarin de voertuigen opgehaald en teruggebracht mogen worden. Mocht dit bij uw locatie van toepassing zijn, dan krijgt u hiervan melding in de bevestigingsmail.

Ontdek of u de grens over mag

In principe mag u met de bestelwagen die u bij deze specialisten kunt huren gewoon nog de grens over. Grensoverschrijding is wel voor uw eigen verantwoording. Bent u in een land, waar ineens de grenzen dicht gaan als gevolg van de Coronacrisis en kunt u hierdoor niet op tijd terug naar Nederland om uw huurwagen in te leveren, dan zijn de kosten voor eigen rekening.