Index Gids
Image default
Rechten

Echtscheidingsadvocaat Dordrecht

Bent u in de omgeving van Dordrecht op zoek naar een betrouwbare, ervaren en professionele echtscheidingsadvocaat? Een scheidingsadvocaat die u kan helpen met bijvoorbeeld een verzoek tot scheiding indienen, het regelen van een omgangsregeling, het vast laten leggen van partneralimentatie/kinderalimentatie of het ontbinden van een samenlevingscontract? Bij Advocatenkantoren.nl kunnen wij u helpen met alle facetten van het echtscheidingsrecht.

Echtscheidingsrecht

Het echtscheidingsrecht is een omvangrijk rechtsgebied. Echtscheidingsadvocaten hebben specifieke kennis en ervaring op alle onderstaande gebieden en staan u bij met deskundig advies, begeleiding en indien nodig bij juridische procedures.

– Echtscheidingen

– Geregistreerd partnerschappen

– Alimentatie

– Huwelijkse voorwaarden (opstellen, wijzigen en controleren)

– Samenlevingscontracten

– Boedelverdelingen

– Gezag en omgang (ouderschapsplan en omgangsregelingen)

Een echtscheiding advocaat Dordrecht inschakelen of twee?

U heeft de mogelijkheid om samen met uw aanstaande ex-partner gezamenlijk één scheidingsadvocaat te nemen. U hoeft dan maar voor één echtscheidingsadvocaat de kosten te betalen. U dient het dan wel met elkaar eens te zijn over de belangrijkste zaken die bij echtscheiden spelen. Indien u dat niet bent, dan kunt u allebei een echtscheidingsadvocaat in de arm nemen, wat dan natuurlijk wel aanmerkelijk duurder is. 

Het voordeel is wel dat als u een eigen echtscheidingsadvocaat Dordrecht heeft deze uw belangen, en alleen die van u, zal behartigen. Denk er wel om dat er voor u belangrijke zaken geregeld dienen te worden zoals partneralimentatie en eventueel kinderalimentatie, omgangsregeling voor de kinderen, verdeling van de inboedel en overige bezittingen, verkoop of overname van het huis en nog veel meer soortgelijke zaken.

Echtscheidingsadvocaat in Dordrecht nodig?

Mocht u een vraag hebben over uw zaak die betrekking heeft op het echtscheidingsrecht? Contacteer dan direct een echtscheidingsadvocaat via Advocatenkantoren.nl. Zo komt u in contact met een gedisciplineerde, ervaren, gedreven en accurate echtscheidingsadvocaat in Dordrecht die u graag bijstaat bij uw scheiding. De echtscheidingsadvocaat zal uw zaak uiterst nauwkeurig en met volle overgave behandelen. Omdat echtscheidingsrecht vaak emotionele kwesties betreft, is een stabiele factor aan uw zijde erg wenselijk. Bij Advocatenkantoren.nl ondersteunen wij u graag hierbij.