Index Gids
Image default
Gezondheid

Je winterlaagje verliezen

Hoewel het met deze temperaturen gewenst is om een lekker winter laagje te hebben, willen veel mensen er vanaf. De maand december is aangebroken en dat betekent dat we weer de hele maand onszelf volstoppen met allerlei lekkernijen. Pepernoten, marsepein, oliebollen en chocolade in verschillende soorten en maten. Veel mensen bouwen hierdoor wat extra kilootjes op die ze helemaal niet willen. Op dit moment komen de goede voornemens ook weer om de hoek kijken en besluit iedereen om weer fanatiek te gaan sporten. Helaas is dit voor sommige mensen te laat en hebben ze een extra steuntje in de rug nodig om het gewenste lichaam te verwezenlijken.

Om de eerste stap te zetten kan ik het aanraden om liposuctie toe te passen. Voor de mensen die niet weten wat dit is: hierbij wordt overtollig vet uit een bepaald deel van het lichaam verwijderd. Er wordt een minuscuul sneetje gemaakt op de gewenste plek en het vet wordt met behulp van een slangetje verwijderd. Dit geeft een heleboel mogelijkheden voor mensen die het lastig vinden om er de eerste stap te zetten. Het zorgt er namelijk voor dat je in één klap redelijk veel gewicht verliest en het opgang komen gaat dus makkelijker. Het lopen op een loopband kan een stuk makkelijker worden als je bijvoorbeeld liposuctie benen ondergaat. 

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je je leefstijl wel aanpast. Je kan niet je vet weg laten halen en vervolgens op de bank gaan zitten weer vier broodjes hamburger naar binnen werken. Zo’n ingreep is redelijk ingrijpend en je moet dus echt bereid zijn om je gewoontes te veranderen. Gevarieerde voeding en voldoende lichaamsbeweging zorgen ervoor dat deze ingreep niet voor niets is. Het zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen op de lange termijn en dit is natuurlijk waar het uiteindelijk om draait.

Voor meer info : http://faceland.nl/