Index Gids
Image default
Bedrijven

Werkkleding

Op zoek naar de perfecte werkkleding?

Ben je voor jezelf of voor je werknemers op zoek naar werkkleding die helemaal van deze tijd is? Dan ben je bij bedrijfskleding.com op het perfecte adres! Vermeer Workwear bestaat namelijk al sinds 1928, dus het team is inmiddels expert op het gebied van goede werkkleding.

De collectie van bedrijfskleding.com?

In de webwinkel van bedrijfskleding.com vind je veel werkkleding in allerlei soorten, maten, kleuren. Waaronder tuinbroeken, overalls, allerlei soorten veiligheidskleding zoals veiligheidsschoenen, werkbroeken, stofjassen, werkjassen… Er is voor ieders wat wils te vinden in de webshop. Verneer Workwear gaat mee met de veranderingen op de markt, dus was het tijd voor uitbreiding van het assortiment. Werkkleding en persoonlijke veiligheidsmiddelen van onder andere de merken Havep, Fristats, Helly Hansen en Mascot zijn nu ook verkrijgbaar. Alle kleding is van een hele goede kwaliteit en wordt voor een scherpe prijs aangeboden.

Over de expert op het gebied van werkkleding

De basis van Vermeer Workwear werd in 1928 gelegd door Jan Johan Vermeer. In die tijd was het hoofddoel van het bedrijf het bevoorraden van binnenschepen. Inmiddels is dat al lang niet meer het doel, want Vermeer Workwear is ondertussen uitgegroeid tot een ware specialist op het gebied van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. De zaak heeft dan ook een enorme collectie. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan de innovatie van producten en logistiek. De markt is immers altijd in beweging, dus gaat de collectie ook met de tijd mee. Naast de webshop bedrijfskleding.com, heeft Vermeer Workwear ook nog een grote fysieke winkel aan de Waalhaven te Rotterdam.

Contact met het team van Bedrijfskleding.com

Wilt u meer weten over de kleding van bedrijfskleding.com? Heeft u opmerking of vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via het contactformulier, mail naar sales@vermeerbv.com of bel naar 010-4291447. De medewerkers staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden.

Voor meer info : https://bedrijfskleding.com/