Index Gids
Image default
Bedrijven

Perceeladvertentie

Je kunt ook een perceeladvertentie plaatsen op kadastralekaart.com tegenwoordig. En dat is meteen ook een uitstekend platform, want je trekt meteen de aandacht van 150.000 potentiële kopers en bereikt eveneens meteen de juiste doelgroep. Op kadastralekaart.com vind je je nuttige informatie die je gratis kunt downloaden. Wil je extra info, dan kost je dat een klein bedragje.

Je adverteert de eerste vier weken gratis

Je wilt je perceel verkopen? Dan is adverteren op kadastralekaart.com het beste wat je kunt doen. Je zit meteen bij de mensen die geïnteresseerd zijn in kavels en percelen en bovendien word je advertentie breed uitgelicht. Het zal in elk geval niemand ontgaan dat jij een perceel te koop aanbiedt. Je kunt via de website direct in contact komen met potentiële kopers. Wat je moet doen? Je geeft aan wat de vraagprijs van het perceel is, geeft een beschrijving en uploadt eventueel wat foto’s. De eerste vier weken adverteer je gratis. Grote kans dat je binnen die termijn het perceel al kwijt bent. Mooi is ook dat je perceel uitgelicht op de kadastrale kaart vertoond wordt.

Doe een beroep op kadasterdata

Op kadastralekaart.com vind je alle mogelijke kadasterdata. Die informatie kan buitengewoon nuttig zijn, bijvoorbeeld als je van plan bent een stuk grond of een perceel aan te kopen. Wil je hypotheek informatie? Dan krijg je die tegen betaling aangeboden. Het is toch al zeer de moeite waard eens een blik te werpen op de website. Je zoomt in op provincies, gemeenten en zelfs op je eigen perceel. Zo zie je weer eens hoe de perceelsgrenzen precies lopen en ontdek je of de buurman niet stiekem een stukje van je tuin ingenomen heeft. En zo vind je op de kaart alles wat je zoekt als het gaat om grond, percelen en kavels.