Spring naar inhoud

Magneet horgordijn

In de zomermaanden is het heerlijk om een hordeur of -gordijn te hebben om zo alle insecten buiten te houden als de tuindeur opstaat. Dankzij de verschillende systemen die er beschikbaar zijn zit er altijd wel een geschikte variant tussen voor jouw deur. Bij Horrenbouw kun je kiezen uit diverse vliegengordijnen van onder andere de merken Degor, Sunarts, Torresol en Palermo. Zo behoren ook aluminium- of kunststof vliegengordijnen tot de optie. Dat laatste type is weer onderverdeeld in kralengordijnen, hulzengordijnen en draadgordijn. Bij Horrenbouw kun je kiezen om zelf alle losse onderdelen te bestellen en zo zelf een hor zelf in elkaar te zetten, als een soort bouwpakket. Maar ze verkopen ook een groot assortiment aan kant en klare oplossingen.

Een magneet horgordijn naar eigen smaak

Bij Horrenbouw verkopen ze ook de erg populaire magneet horgordijnen. Deze soort is vooral zo in trek door het gebruikersgemak. Daarnaast is het magneetgordijn ook nog eens vlug en simpel in elkaar te zetten en vervolgens te monteren met behulp van de meegeleverde magneetstrips. Horrenbouw verkoopt een divers aanbod aan magneet horgordijnen zodat er altijd wel iets bijzit dat bij uw stijl en inrichting past. Dankzij de magneten kan het gordijn uit zichzelf weer mooi sluiten.

De magneet horgordijnen die bij Horrenbouw verkocht worden zijn van het gerenommeerde merk Torredol. Weet je niet precies welk type u het best kunt kiezen dan hebben de gespecialiseerde medewerkers de juiste kennis in huis om je daarin te adviseren. Ook worden de producten na bestelling snel bij je thuisgeleverd.

Een magneet horgordijn bestellen?

Ben je op zoek naar een passend en stijlvol magneet horgordijn voor jouw tuindeur? Kijk dan zeker even tussen het aanbod op de website van Horrenbouw. Ze verkopen producten van de beste merken op horrengebied en kunnen je bij vragen altijd adviseren. Meer informatie gewenst? Bel ze gerust op 050-3070010.

Voor meer info : https://www.horrenbouw.nl/