Index Gids
Image default
Bedrijven

Laat uw salarisadministratie uitbesteden

Mensen die een groot bedrijf runnen kennen dit probleem vast wel, het regelen van het salaris van de werknemers. Gelukkig is het bij CBBS mogelijk om uw salarisadministratie te laten uitbesteden. Natuurlijk is het belangrijk dat dit allemaal goed en zorgvuldig gebeurt, soms kan het zijn dat u daar zelf gewoon de tijd niet meer voor heeft. Omdat uw werknemers erg belangrijk zijn en een groot deel van uw bedrijf moet er nauwkeurig op worden gelet. Salarisverwerking kan veel van uw kostbare tijd in beslag nemen, gelukkig staat CBBS voor u klaar. Bij CBBS werken we met verschillende technische programma’s die het verwerken van salaris een stuk makkelijker maken.

Wanneer je bij CBBS je loonadministratie uitbesteed zijn er verschillende functies bij inbegrepen. Voorbeelden hiervan zijn de salaris stroken, journaalposten en de loonstaten. Ook is de aangifte van het loonheffing pensioen inbegrepen. De loonkosten en de jaaropgaven worden ook geregeld, deze zijn allemaal zichtbaar op een speciale app hiervoor. De salarisadministratie is eigenlijk het proces van het betalen van je werknemer. Hierbij moet er gelet worden op de juiste bedragen en bijvoorbeeld het juiste percentage loonheffting.

Wanneer je hebt gekozen voor het uitbesteden van je salarisadministratie bij CBBS kunt u ook kiezen voor aanvullende diensten. De salarisadministratie kan namelijk worden uitgebreid. Dit kan worden gedaan met verschillende diensten. Er kan gekozen worden voor verschillende modules die bijvoorbeeld helpen bij het overboeken van mutaties. CBBS staat ook voor andere dingen voor u klaar zoals het verwerken van arbeidsvraagstukken. Ook staan we voor u klaar op het gebied van personeelszaken. CBBS beschikt dus over verschillende HRM-software en staat voor u klaar om advies te geven op het gebied van HR. Heeft u door deze informatie interesse gekregen in het uitbesteden van uw salarisadministratie of wilt u advies op het gebied van personeelszaken? Neem dan een kijkje op de website.

Voor meer info : http://www.cbbs.nl