Spring naar inhoud

Hulp bij letselschade in Hengelo

Wanneer iemand het slachtoffer wordt van een ongeval van eender welke aard zoals bijvoorbeeld een verkeersongeval, een arbeidsongeval, een ongeval tijdens het beoefenen van een sport,... kan er sprake zijn van letselschade. De term omvat alle letsels, zowel fysiek als psychisch, die het direct gevolg zijn van dat ongeval.

Letselschade Hengelo, vergoedingen

Bij het oplopen van letselschade in Hengelo waarbij de aansprakelijkheid van de tegenpartij kan worden aangetoond, heeft de benadeelde recht op een schadevergoeding die verhaald wordt op de tegenpartij. Wie de tegenpartij is zal veel afhangen van de aard en de omstandigheden van het ongeval. Bij een verkeersongeval bijvoorbeeld zal dit de bestuurder van het andere voertuig zijn, bij een arbeidsongeval zal het bedrijf de tegenpartij zijn. Letselschade Hengelo klaart dit allemaal voor je uit.

Vooraleer er sprake kan zijn van een vergoeding zullen bewijzen en expertises moeten aangebracht worden en dit kan vaak lange tijd in beslag nemen en behoorlijk wat discussie optreden. Zo moet duidelijk kunnen bewezen worden dat het ongeval door toedoen van een derde kon gebeuren en zal je medisch moeten kunnen verantwoorden dat je effectief schade hebt opgelopen. Juridisch letselschadeadviseurs van letselschade Hengelo kunnen je verder helpen bij de stappen die je hiervoor moet ondernemen.

Als je als gevolg van het ongeval en de letselschade arbeidsongeschikt bent, kan ook je werkgever hiervoor een schadevergoeding vragen. Letselschade Hengelo staat ook werkgevers bij die hierdoor benadeeld worden om de schade te verhalen op de aansprakelijke.

Het bedrag van de vergoedingen waarop je recht hebt, zal afhangen van de aard van het letsel, de duur van het herstel en eventuele blijvende letsels. Letselschade Hengelo zal voor jou nagaan waarop je recht hebt en ervoor zorgen dat je dat ook effectief ontvangt door gebruik te maken van alle mogelijke juridische middelen.

Letselschade Hengelo, contact

Ben je het slachtoffer geworden van een ongeval waarbij je letselschade hebt opgelopen, contacteer ons dan vandaag nog en wij handelen de zaak verder voor je af. Onze experts hebben jarenlange ervaring om jouw dossier op de best mogelijke manier te verdedigen en op te volgen.

Voor meer info : http://engberinkenkluijt.nl/letselschade-hengelo/