Index Gids
Image default
Auto’s en Motoren

Eigen risico bij het huren van een auto

Het voordeel van een auto huren in Rhodos  is dat u de rest van uw vakantie een auto tot uw beschikking heeft en niet afhankelijk bent van lokale taxi’s of excursie bussen. U kunt uw eigen tijd zelf indelen zonder rekening te hoeven houden met een derde partij. U kunt op Rhodos al vanaf 20 tot 25 euro per dag een auto huren. Er is een groot aanbod aan huurauto’s. 

Kies een goed autoverhuurbedrijf in Rhodos

U heeft een ruime keuzemogelijkheid bij welke organisatie u een auto wilt huren. Vaak kiezen de meeste reizigers om aan de airport een auto te huren zodat ze meteen de wagen in kunnen stappen om naar hun eindbestemming te gaan. Sommige reizigers kiezen er weer voor om aan de haven te huren van Rhodos. Echter zijn er ook mensen die al voor aankomst op Rhodos al hun zaken geregeld willen hebben en dus ervoor kiezen om het van te voren online te regelen. 

Houd rekening met een verzekering

Het is belangrijk om rekening te houden met de eventuele bijkomende kosten zoals het eigen risico en goed te informeren hoe het zit met de verzekeringen. Vaak zijn huurauto’s al voorzien van een autoverzekering, maar geld er voor de auto huurder een eigen risico van een bedrag tussen €0-1000,-. Dit staat allemaal vastgelegd in het huurcontract. Let dus op dat er geen verborgen toeslagen zijn en weet wat je precies betaald. Check ook goed van te voren of je bijvoorbeeld kunt annuleren. 

Regel het van te voren

Het is aan de te raden om voor uw aankomst al uw vervoer geregeld te hebben zodat u niet vol verrassingen komt te staan als u van plan bent om een auto te huren. Dan weet u van te voren wat de kosten zullen zijn mocht u geen gebruik willen maken van een taxi of bus. Let bij het huren van een auto altijd op de voorwaarden en regels.