Index Gids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau zoeken

Ik ben sinds kort een incassobureau zoeken (ik denk incassoadvocaten.nl) en ik weet maar niet waar ik moet beginnen met zoeken. Er zijn zo veel bureaus dat ik eigenlijk niet goed kan kiezen. Ik woon in de buurt van Veenendaal en ook dan weet ik niet goed waar ik moet zoeken aangezien er ook in de buurt van Veenendaal gigantisch veel bureaus zitten. Ik heb al het een en ander gehoord over het bedrijf maar voor alsnog wil ik eerst even rustig uitzoeken of het zo goed is als iedereen zegt. In dit blogje ga je dus lezen of het inderdaad incassoadvocaten.nl wordt of dat ik een ander bureau heb gekozen. Verder lees je ook hoe het gekozen bureau mijn zaken hebben aangepakt.

 

Debiteuren

Ik heb sinds kort debiteuren. Dit zijn klanten die de rekeningen niet binnen de afgesproken periode betalen. Deze mensen moeten dus een beetje achterna gezeten worden omdat ze anders vergeten of het vertikken om de rekeningen te betalen. Ik ben dus een incassobureau gaan zoeken en kwam via Google al vrij snel uit op de website incassoadvocaten.nl. Zij hebben een no cure no pay reglement. Dat houdt in dat je geen facturen hoeft te betalen als zij je geld niet kunnen regelen. Dat klinkt mij dus als muziek in de horen denk ik zo. Ik heb dus contact gezocht en zijn direct voor mij aan de gang gegaan met de debiteuren waar ik het over had. Mijn kleine onderneming kan namelijk niet veel geld missen, ik moet zelf ook veel rekeningen betalen.

 

Geld terug gekregen

Ik heb uiteindelijk mijn geld teruggekregen met dank aan de fantastische service van incassoadvocaten.nl! Mocht jij nu ook een incassobureau nodig hebben die met een slagingspercentage van 89% jouw geld terug kunnen halen? Dan ben je bij incassoadvocaten.nl op het juiste adres!

Voor meer info :