Index Gids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bent u op zoek naar draadstangen voor uw bedrijf?

Het gebruik van draadstangen is erg gunstig voor uw bedrijf in de handel, industrie of bouw. Deze metalen bevestigingsmiddelen zijn namelijk ideaal om houten of metalen materialen te verbinden. De draadstang werkt als het ware als een pin om twee materialen te verbinden. Voor reparaties en het stabiliseren van structuren worden ze dan ook veel gebruikt binnen diverse branches. Als u op zoek bent naar een bedrijf met een assortiment aan draadstangen of bouten of moeren, dan kunt u uitstekend terecht bij Kobout, gevestigd in Hendrik Ido-Ambacht vlak bij Dordrecht. Bij dit bedrijf vindt u alles wat u nodig heeft voor uw project!

Een ruim assortiment aan moeren en bouten

Bij Kobout heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan bouten en moeren die u voor diverse toepassingen in kunt zetten. Als specialist in houtverbinders en schroefsystemen vindt u er altijd wat u nodig heeft. U kiest uit meer dan 25.000 producten van verschillende soorten, maten en materialen. Zo bent u altijd verzekerd van een passend product. Daarnaast profiteert u bij deze specialist van uitgebreide service en dienstverlening. Zo is het mogelijk de draadstangen op maat te laten zagen, te assembleren en het transport bij deze expert uit te besteden. Voor het beheren van uw voorraad kunt u tevens bij hen terecht. Daarnaast schakelt u ook dit bedrijf in als u advies wilt over uw project en materialen. Met jarenlange ervaring in deze industrie, weten ze u uitstekend te helpen.

Ontdek de diensten en service van deze specialisten

Heeft u interesse gekregen in het ruime assortiment aan draadstangen en bouten en moeren en wilt u een bestelling plaatsen bij deze specialisten? Neem dan contact op met dit bedrijf om uw bestelling rond te maken en om, indien gewenst, meer informatie op te vragen. Het is tevens mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen op de afhaalbalie, zodat u deze zelf op kunt controleren en ophalen.