Index Gids
Image default
Woningen

Multifunctionele werkruimten

Sinds het begin van de pandemie is thuiswerken alleen maar gebruikelijker geworden. En hoewel we bepaalde delen van het leven langzaamaan weer normaal maken, is thuiswerken niet iets dat we snel zien verdwijnen. Van het gebrek aan woon-werkverkeer tot de flexibiliteit die werken op afstand mogelijk maakt, veel bedrijfstakken erkennen de voordelen van het toestaan van hun werknemers om hun werk te doen waar ze maar willen – en vaak betekent dat werken vanuit het comfort van hun eigen huis.

Als u een van de velen bent die gedeeltelijk of volledig op afstand werkt, weet u hoe belangrijk het is om een productieve ruimte in uw huis te creëren. Niet iedereen heeft de ruimte voor een thuiskantoor, wat ons brengt bij een van onze favoriete interieurtrends in 2022: multifunctionele werkplekken. Deze postpandemische stijl legt de nadruk op het creëren van een werkruimte in je huis waar je je goed in voelt, die je helpt te ontspannen en vooral, die je helpt om je meest productieve zelf te zijn.

Of je nu een huis hebt kantoor of een co-werkruimte die in uw huishouden wordt gedeeld, is het upgraden van uw ruimte met goed functionerende en goed aanvoelende vloeren de perfecte manier om uw werkgebied te verbeteren, u op te vrolijken en uw efficiëntie op het werk te vergroten. Bekijk hieronder enkele van onze favoriete vloerproducten om uw droomwerkplek thuis te creëren.

1. Waterdicht tapijt

We weten dat meer thuiswerk dit jaar onvermijdelijk is, maar dat betekent niet dat je moet kiezen tussen comfort en productiviteit in je werkruimte. Met het Tigressa Cherish Moonlight tapijt in Reflection heb je echt het beste van twee werelden. Geniet van het zachte en geruststellende gevoel onder de voeten tijdens uw dagelijkse leven, maar u kunt er zeker van zijn dat wanneer het tijd is om te werken, dit opmerkelijke waterdichte en kindveilige tapijt elke uitdaging aankan met speciale technologie die bestand is tegen vervaging en vlekken en geuren afstoot.

2. Klassiek hardhout

Als u het gevoel van een klassiek academisch thuiskantoor wilt creëren, is hardhout absoluut de juiste keuze. Met Oceana Estate – Eiken hardhout van Aquadura H2O krijg je het productieve gevoel van een bibliotheek of kantoor terwijl je het imposante mahonie bureau of de muur tot muur boekenplanken overslaat. En als je thuiskantoor ook je slaapkamer, woonkamer of zelfs keukentafel is, voegt dit duurzame hardhout klassieke elegantie toe die je ruimte verheft, ongeacht het doel ervan. Ocean Estate – eikenhout van Aquadura H2O is waterdicht, kindveilig en huisdierbestendig, en wordt geleverd in 8 verschillende houttinten, waardoor u gemakkelijk de juiste tint kunt vinden voor uw multifunctionele werkruimte.

3. Duurzaam laminaat

Bent u op zoek naar het gedistingeerde gevoel van hardhout, maar heeft u iets nodig met wat minder onderhoud? Mountain Lane Oak laminaatvloeren van Floorcraft Performance Flooring zijn een geweldige optie. Deze duurzame laminaatvloer biedt dezelfde warmte en elegantie aan uw werkruimte als hardhout, maar is ook gemakkelijk te installeren, waterdicht, kindveilig, huisdierbestendig en kan zelfs de meest actieve levensstijlen en werkruimtes gemakkelijk aan. Dit is een geweldige optie als je thuiswerkruimte ook je thuisgymnastiek, speelkamer is of gewoon veel verkeer in het algemeen ziet. Mountain Lane Oak laminaat van Floorcraft is ook verkrijgbaar in 5 verschillende houttinten en heeft een populair breed plankontwerp om het uiterlijk van verweerd, verouderd eikenhout echt na te bootsen. Komt er schade aan de laminaat vloer, kijk hier hoe je hem kunt repareren.

4. Elegant luxe vinyl

Een andere manier om de academische houtlook te bereiken zonder een cent uit te geven, is door een elegante luxe vinylvloer te kiezen, zoals Mount Vista-première door Downs H2O. Deze extreem duurzame vinylvloer is verkrijgbaar in 7 verschillende houttinten en maakt gebruik van geavanceerde beeldtechnologie om het uiterlijk van echt hout in zo’n perfect detail vast te leggen dat je zelfs zou vergeten dat het geen echt hout is! De vinylvloeren van Mount Vista Premiere zijn volledig waterdicht, maar ook bestand tegen krassen en schuren – perfect voor een actieve levensstijl en voor een werkruimte met veel verkeer. Met deze verbluffende maar duurzame keuze voelt u zich productiever dan ooit in uw nieuw verhoogde multifunctionele werkruimte.

 

https://vloerenbaas.nl