Index Gids
Image default
Woning en Tuin

Huis bewaken

Veel mensen zouden graag hun huis willen beveiligen met een camera. Inbrekers worden hierdoor afgeschrikt en zullen daarom niet bij uw huis proberen in te breken. De opties tussen de verschillende beveiligingscamera’s. er bestaan veel verschillende camera’s met allemaal verschillende specificaties. In dit artikel zullen de verschillende opties worden besproken.

Allereerst is er de Duhua starlight beveiligingscamera. Het bijzondere aan deze camera is dat zelf bij weinig belichting en tegenlicht alsnog heel goed beeld weergegeven wordt. Wanneer de sterkte van het licht onder de 0,005 Lux is, zal de camera overschakelen op een zwart wit beeld. Hierdoor wordt uw huis ten allen tijde beveiligd. Inbrekers kiezen vaak voor het moment in de nacht wanneer het het meest donker is, omdat ze dan denken dat ze niet zichtbaar gefilmd kunnen worden door camera’s. maar dit is dus niet waar met deze bewakingscamera.

Ook bevat deze serie camera’s met nog geavanceerdere producten. Zo is het mogelijk om met een infrarood camera zich te hebben tot wel 150 meter. U kunt ook kiezen voor een camera die bewegende objecten opspoort en vervolgens volgt. Zo kunnen inbrekers nooit buiten het bereik van de camera alsnog inbreken. Een camera kan ook voorzien zijn van een zoomfunctie zodat het gezicht van de inbreker in beeld gebracht kan worden. Hierdoor zal de inbreker niet alleen afgeschrikt worden om überhaupt in te breken, maar dit maakt het ook mogelijk om de inbreker op te kunnen laten sporen door de politie. Ook zijn veel camera’s voorzien van verschillende functies waardoor ze bestemd zijn tegen verschillende weersomstandigheden, bijvoorbeeld mist en wind. Er zijn zelfs camera’s die kunnen registreren welke voorwerpen meegenomen en achtergelaten worden. ook kunt u kiezen voor een draadloze beveiligingscamera wat het monteren gemakkelijker maakt.

Dit zijn nog niet eens alle mogelijke opties wat betreft een camerasysteem. Dus laat u zich goed informeren en zorg dan inbrekers niet meer naar uw huis zullen komen.

Voor meer info : http://www.onlinecamerashop.nl