Index Gids
Image default
Vervoer en transport

De toekomst van e-fulfilment

Niet meer weg te denken in de wereld van e-commerce: e-fulfilment. Vanaf het moment dat de klant op de bestelbutton heeft geklikt tot aan de daadwerkelijke overhandiging van het pakket: Surlogic verzorgt het complete proces. Wij maken gebruik van state of the art technologische middelen om het traject tot in de puntjes te beheersen. 

Welke zorgen neemt Surlogic hiermee voor u uit handen? De producten komen bij ons binnen, worden gecontroleerd en opgeslagen. Wij picken de order van de klant, zodra deze in uw webshop is geplaatst. Het pakket wordt veilig ingepakt, klaar gemaakt en geadresseerd. Vervolgens dragen wij de bestelling over aan de bezorger. Deze levert het op de afgesproken tijd af bij uw klant. 

Onze jarenlange ervaring draagt er zorg voor dat we precies weten hoe het werkt. Elke stap in de keten verloopt soepel en snel. We werken nauw samen met betrouwbare partners die precies weten wat we van hen verwachten. Zij leveren een waardevolle bijdrage aan ons serviceniveau. 

Wij brengen e-fulfilment naar een hoger niveau

Surlogic brengt e-fulfilment solutions naar een hoger niveau. Zo kunnen klanten zelfs tot 23:00 uur bestellen om hun pakket de volgende dag al geleverd te zien. Ons geavanceerde Warehouse Management Systeem maakt dit mogelijk. Hiermee heeft u bovendien op elk gewenst moment on line toegang heeft tot uw actuele voorraad. 

U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor full service, waarbij we tevens zorg dragen voor vlotte retournering van pakketten. Ook de financiële afwikkeling wordt door ons snel verzorgd. Hier blijft het niet bij. Surlogic is uw ideale partner op het gebied van e-commerce. Wij bieden oplossingen op maat, zoals onze klantenservice. Uw klanten worden door ons persoonlijk en deskundig te woord gestaan. Dankzij de diensten die wij uw organisatie leveren kennen wij uw bedrijfsvoering als geen ander. Surlogic neemt veel werk uit handen. U kunt zich volledig focussen op ondernemen. 

Excellente service en tal van oplossingen

Laat ons met u meedenken over hoe Surlogic kan bijdragen aan uw succes. Wij bieden tal van oplossingen voor uw e-fulfilment en e-commerce vraagstukken. Onze professionele, persoonlijke dienstverlening én jarenlange ervaring in de branche staan tot uw beschikking. 

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over wat Surlogic voor uw onderneming kan betekenen. We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek. Zo ervaart u zelf hoe Surlogic vorm geeft aan de toekomst van de e-fulfilmentketen. Wij zien er naar uit om uw partner te zijn in succesvol ondernemen.

Voor meer info : https://surlogic.nl/nl/