Index Gids
Image default
Woning en Tuin

Een unieke landelijke keuken, op maat gemaakt | ECO Keukens

Op zoek naar een unieke landelijke keuken?

Is uw keuken aan vervanging toe? Of gaat u binnenkort verhuizen en moet er nog een keuken in uw nieuwe huis geplaatst worden? Dan bent u waarschijnlijk het internet aan het afspeuren naar nieuwe keukens. ECO Keukens kan voor u een landelijke keuken compleet op maat maken. Zo hoeft u niet langer te zoeken naar een landelijke keuken die aan al uw wensen voldoet. Deze kunt u simpelweg aan ons doorgeven, waardoor wij de perfecte landelijke keuken voor u kunnen maken. Al meer dan 25 jaar maken wij handgemaakte landelijke keukens. U bent dus altijd verzekerd van een landelijke keuken van hoge kwaliteit.

Een exclusieve, handgemaakte landelijke keuken

Een landelijke keuken is een keuken die authenticiteit uitstraalt. Vaak is er hout in verwerkt, wat voor een robuuste en warme uitstraling zorgt. Een landelijke keuken geeft vaak een nostalgisch gevoel. ECO Keukens kan een landelijke keuken met een moderne uitstraling maken, maar ook landelijke keukens zoals u ze vroeger zat. Alles hangt af van uw voorkeuren. Deze brengen we zorgvuldig in kaart, waarbij we de opties met u doornemen. Zo heeft u de keuze uit verschillende soorten hout, met diverse kleuren. Met ECO Keukens kiest u dus voor een unieke, exclusieve keuken die aan al uw eisen voldoet.

Over ECO Keukens

ECO Keukens beschikt over een eigen fabriek waar we de landelijke/massief houten keuken voor u produceren. Het gehele proces, van begin tot eind, wordt door ons in eigen beheer uitgevoerd. We beginnen met het maken van een ontwerp. Daarvoor gaan we uitgebreid met u om tafel. Vervolgens kunnen we doorgaan met het maken van de landelijke keuken. We hebben ervaren vakmensen in dienst die zeer kundig zijn in het monteren van de landelijke keukens. Deze kunnen we vervolgens ook voor u plaatsen. Bent u benieuwd naar de landelijke keukens die we eerder gemaakt hebben? Bezoek dan eens onze showroom, of bekijk onze brochure.

Een afspraak maken?

Om een afspraak te maken of verder te informeren kunt u contact opnemen door te bellen naar 0592 – 264038. U kunt ook gebruik maken van het formulier op onze website.

Voor meer info : https://www.ecokeukens.nl