Index Gids
Image default
Woning en Tuin

Haal warmte en huiselijkheid in huis met een houten keuken

Haal warmte en huiselijkheid in huis met een houten keuken van ECO Keukens

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen in uw huis? Met een handgemaakte houten keuken van ECO Keukens kiest u voor een keuken die warmte en huiselijkheid uitstraalt. ECO Keukens levert massief houten keukens die we met de hand maken. Onze houten keukens worden op maat, aan de hand van uw wensen en voorkeuren, gemaakt. Voor de productie wordt gebruik gemaakt van massief eikenhout, om zo de duurzaamheid van de houten keuken te garanderen. Dit massieve hout, gecombineerd met de andere stevige materialen waar we gebruik van maken, zorgt ervoor dat de houten keuken niet zo vatbaar is voor beschadigingen. Op die manier kunt u nog vele jaren genieten van de houten keuken.

Vele soorten opties

Met een houten keuken van ECO Keukens haalt u een keuken met uitstraling in huis. Omdat de houten keuken handgemaakt is heeft u veel mogelijkheden om uit te kiezen. U kunt bijvoorbeeld de kleur van uw keuken kiezen, zodat deze mooi aan kan sluiten bij de rest van het interieur. Meer weten over de verschillende mogelijkheden? Dan heten we u van harte welkom in onze showroom, waar u diverse opstellingen aan houten keukens kunt komen bekijken.

Een houten keuken, op maat voor u gemaakt

Omdat we bij ECO Keukens de houten keuken op maat maken, kunnen we rekening houden met specifieke wensen en voorkeuren. Om deze in kaart te brengen beginnen daarom altijd met een schaaltekening. We gaan met elkaar om tafel en bespreken daarbij hoe uw huis is ingedeeld en hoe de keuken het beste geplaatst kan worden, welke wensen u heeft om het gebied van de uitstraling van de houten keuken en of u eventueel apparatuur wilt plaatsen. Met die informatie gaan wij vervolgens aan de slag.

Interesse in een houten keuken van ECO Keukens?

Heb je een vraag over een houten keuken van ECO Keukens? Informeer dan gerust verder door contact op te nemen. Dat kan telefonisch via (0592) 26 40 38, of door middel van het contactformulier. Een afspraak maken? Neem ook dan contact op.

Voor meer info : https://www.ecokeukens.nl