Index Gids
Image default
Bedrijven

Geld verdienen door naar een radio te luisteren

Bij het luisteren naar de radio is het mogelijk om geld te verdienen, maar om hiervoor een kans te hebben moet je op iedere plaats beschikking hebben over een radio. De oude radio kan namelijk niet mee genomen worden en onderweg wil je naar jouw favoriete zender luisteren. Een online radio is de oplossing om op iedere plaats naar een radio te kunnen luisteren, maar hoe is dit mogelijk? Als je op vakantie bent in een land als bijvoorbeeld China, wil je toch geld verdienen door naar de Nederlandse radio te luisteren.

Er zijn een aantal sites en Apps die aanbieden om naar een online radio te luisteren, zij geven de populairste radiozenders aan. Door een klik op de muis kan er naar de gewenste radiozender geluisterd worden. Een voorbeeld van een online platform die dit mogelijk maakt is Radioguide.fm, van ieder land over de gehele wereld is de top 10 radiozenders weergeven. Maar hoe kan je dan geld verdienen door te luisteren naar een radio? De meeste radiozenders houden verschillende spellen waarmee je prijzen kan winnen, je kan hiermee geld verdienen door er aan mee te doen.

Radio 538 is een van de zenders waar prijzen verdient kunnen worden, dit zijn promotieartikelen tot hoge geldbedragen. Een aantal weken geleden hebben zij het online radiospel ‘Win met de zin’ uitgebracht, vier bekende celebraties spreken een deel van de volgende zin in ‘The beat, of the moment, radio, 538’. Door te raden welke vier celeberties de zin hebben ingesproken kan er een hoog geldbedrag gewonnen worden. Het laatste geldbedrag dat voor dit spel was uitgekeerd was meer dan 40.000 euro. De hoogte van het bedrag wordt bepaalt door de beller, per verkeerd antwoord verhoogd de jackpot met een x aantal bedrag. Geld verdienen door naar een radio te luisteren is nu mogelijk.

Voor meer info : http://www.radioguide.fm