Spring naar inhoud

Wat zijn mijn opties voor een luchthaven transfer?

Stel dat je een ondernemer bent en op zoek bent naar de goedkoopste manier om naar je internationale bestemming te vliegen. Meestal vraag je dan offertes aan bij verschillende luchtvaartmaatschappijen, maar wat zijn je opties als het gaat om een luchthaven transfer?

 Nou ja, je zult waarschijnlijk voor een raadsel komen te staan omdat er eigenlijk nogal wat opties zijn. Zo heb je bijvoorbeeld een airside transfer wat meestal een grotere bus is, als luchthavens geen gebruikmaken van een jet brug of van transfers voor een langere afstand, waarbij een grote bus veiliger is. Soms wordt er ook gebruikgemaakt van touringbussen. Transfer bussen zijn meestal uitgerust met minimale of geen zitplaatsen, waardoor passagiers dus de hele reis moeten staan.

Je kunt ook, als de luchthaven over meerdere terminals beschikt die ver uit elkaar liggen of die niet fysiek zijn aangesloten, gebruikmaken van een terminal transfer. Deze terminal transfer bussen zijn meestal gratis en brengen je eenvoudig van terminal naar terminal.

Sommigen transfers zullen je, voor het geval er een auto voor je klaarstaat om je naar je bestemming of naar een andere luchthaven te brengen, ook naar de parkeerplaats brengen. Deze dienst vind je meestal in grote steden die meer dan één grote luchthaven hebben 

Er zijn ook busmaatschappijen die normale transit bussen hebben en die je naast hun standaard routes ook tegen een voordelig tarief naar verschillende luchthavens kunnen brengen. Dit is een goed idee, omdat de bus snel en voordelig vervoer naar de luchthaven is.

Luchthaventransfers zijn meestal prijzig, mocht je in eigen land op vakantie gaan dan adviseren wij om gewoonweg de auto te nemen. Voordelig parkeren nabij Eindhoven airport kunt u doen bij eazypark, de goedkoopste aanbieder in Eindhoven voor parkeren bij het vliegveld.

Voor meer info :