Index Gids
Image default
Aanbiedingen

Hippe geboortekaartjes voor jongens en meisjes

Ben je op zoek naar de leukste geboortekaartjes? Daarvoor kun je terecht bij Tsjip geboortekaartjes. Alle kaartjes die je hier kunt vinden zijn origineel en uniek. Kleine kans dus dat jij zelf ook eens zo’n kaartje ontvangt van andere kersverse ouders. Wist je dat dit bedrijf al meer dan 10 jaar lang een begrip is in Nederland?

De hoogste tijd dus om eens meer te vertellen over dit bedrijf. En over de vele mogelijkheden op het gebied van kaartjes, natuurlijk. De mogelijkheden voor de leukste kaartjes voor jongens en meisjes zijn namelijk eindeloos!

Hippe geboortekaartjes

Bij Tsjip Geboortekaartjes vind je een verscheidenheid aan hippe geboortekaartjes. Alle kaartjes zijn net veel liefde en oog voor detail ontworpen. Het resultaat? De mooiste en liefste kaartjes die jij je maar kunt wensen.

Wist je dat er wekelijks meerdere designs bij komen waar je ook nog eens een keuze uit kunt maken? De mogelijkheden zijn letterlijk en figuurlijk eindeloos. Van geboortekaartjes met tekst tot aparte geboortekaartjes. Het is helemaal aan jou!

Geboortekaartjes voor dochter en zoon

Op de website vind je altijd wat wils. Zo vind je hier geboortekaartjes voor je zoon of voor je dochter. Tijdens de zoektocht naar meisjeskaartjes meisjeskaartjes zou je kunnen kiezen voor een lief geboortekaartje met een pastelkleurtje.

Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor een stoerder kaartje. Hierbij kun je denken aan kraftkarton of hout. Op het gebied van jongenskaartjes kun je naast voor een stoer kaartje, natuurlijk ook kiezen voor een lief kaartje.

Hele snelle verzending

Naast het enorme aanbod, is er nog een groot voordeel. Zo worden de kaartjes echt al heel snel geleverd. Heb je op werkdagen voor 12:00 een bestelling geplaatst? Dan worden de kaartjes nog dezelfde dag gedrukt en verzonden. Wanneer je een proefkaartje bestelt wordt deze via de brievenbuspost verzonden. Zodoende heb je die na een paar dagen in huis.