Index Gids
Image default
Aanbiedingen

Alle voordelen van LED attentieborden op een rijtje

Alle voordelen van LED attentieborden op een rijtje

LED attentieborden zijn eigenlijk verkeersborden, die LED lampen bevatten. De lampen werken op zonne-energie. De LED attentieborden worden ingeschakeld door een detectiesysteem, wanneer er een verkeerssituatie ontstaat waarbij dat nodig is. De LED attentieborden van Traffic Safety Systems zijn erg eenvoudig in gebruik en vergen weinig onderhoud. Dit type verkeersbord wordt door Traffic Safety Systems in verschillende uitvoeringen aangeboden. Ben je benieuwd naar de voordelen van deze LED attentieborden en wil je weten welke varianten er zijn? Lees dan snel verder!

 

Verschillende varianten LED attentieborden

Er bestaan verschillende soorten LED attentieborden. Zo heb je bijvoorbeeld een LED attentiebord die een waarschuwing geeft voor overstekende fietsers. Hierbij is autodetectie mogelijk tot op 100 meter afstand. In het donker geeft dit veel veiligheidsvoordelen, omdat fietsers hierdoor minder snel over het hoofd worden gezien. Daarnaast heb je ook een file meldsysteem in de vorm van een LED attentiebord. Dit systeem waarschuwt verkeersdeelnemers wanneer er filevorming ontstaat. Doordat verkeersdeelnemers op tijd worden gewaarschuwd, kunnen aanrijdingen en botsingen voorkomen worden. 

 

De voordelen van LED attentieborden

De LED attentieborden van Traffic Safety Systems zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk te plaatsen zijn. De verkeersborden werken namelijk draadloos samen met het detectiesysteem. Hierdoor is het niet nodig om bijvoorbeeld de hele weg op te breken om het verkeersbord te installeren. Dit betekent ook dat ze binnen een paar uur operationeel kunnen zijn. Daarnaast zijn de verkeersborden milieuvriendelijk. Ze werken namelijk op zonne-energie, door een bijbehorend zonnepaneel. Hierdoor zijn ze niet minder milieuvriendelijk dan de normale verkeersborden, maar zorgen ze wel voor meer veiligheid op de weg. 

 

Ben je al overtuigd?

Ben je geïnteresseerd in deze Traffic Safety Systems verkeersborden? Op de website vind je veel meer informatie! Wil je een verkeersbord kopen, maar kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met Traffic Safety Systems. Ze hebben namelijk een team van experts, die je graag een handje op weg helpen! De experts van Traffic Safety Systems hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn wereldwijd actief, waardoor ze je goede informatie en hulp kunnen bieden. Aarzel dus niet om contact op te nemen! 

 

https://www.trafficsafetysystems.eu/