Index Gids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Contractbeheer software zorgt voor meer veiligheid

Contractbeheer software verhoogt de veiligheid en dat is iets waar elk bedrijf aandacht aan hoort te besteden. We hebben tegenwoordig te maken met de nieuwe privacywet, de AVG, en met de komst van deze wet in 2018, hebben we veel zaken moeten veranderen. Hierbij gaat het vooral om de manier waarop er wordt omgegaan met gegevens en de verwerking daarvan. Het op papier bewaren van documenten, zoals contracten, is eigenlijk geen optie meer. Dit is niet veilig genoeg. Goede contractbeheer software biedt de oplossing. Hiermee kun u eenvoudig alles omtrent uw contractmanagement regelen, waarmee u direct de veiligheidsrisico’s omlaag brengt.

Veiligheid door gebruik te maken van contactbeheer software

Stapels papier op bureaus of planken in een kantoor vormen een veiligheidsrisico. Mensen die niet bij een deal betrokken zijn, zien misschien iets wat ze niet zouden moeten zien. Als uw gevoelige documenten veilig zijn opgeslagen, wordt het moeilijker voor onbevoegden om er toegang toe te krijgen. Op regels gebaseerde toegang helpt ervoor te zorgen dat alleen de persoon die een document zou moeten zien, het ook daadwerkelijk kan zien. Elk team in de hele organisatie moet het gebruik van het platform kunnen aanpassen om ervoor te zorgen dat alleen de juiste rollen, individuen en tegenhangers van andere teams of organisaties toegang hebben tot een bepaald document in het systeem. Dit is precies wat u makkelijk kunt regelen met professionele contractbeheer software, zoals het softwareproduct van Grippr.

Bescherm uw gevoelige documenten

Alle gevoelige documenten horen beschermd te worden. Contracten mogen hierbij zeker niet vergeten worden, of het nu gaat om overeenkomsten met leveranciers of de arbeidscontracten die u met uw personeel sluit. Met goede contractbeheer software zorgt u eenvoudig voor een goede bescherming van dergelijke gevoelige documenten. Grippr is een ervaren bedrijf dat u de contractbeheer software kan bieden die u nodig heeft. Op de website van deze professional vindt u meer informatie over deze software en andere softwarepakketten.

https://www.grippr.nl/

Gerelateerde artikelen

Bij Schréder worden de meest mooie soorten van parkeerplaatsverlichting gebruikt

Bent u op zoek naar draadstangen voor uw bedrijf?

Outplacement