Spring naar inhoud

Wij zijn de houten vloeren specialist!

Bij Bax Houthandel streven wij ernaar om u de mooiste houten vloer te geven die u maar wenst. We kunnen allerlei patronen aanleggen, hebben ontelbare mogelijke houtsoorten en onze mensen zijn specialisten die elke uitdaging aan kunnen! Al jarenlang leggen wij houten vloeren aan in Barneveld, Zoetermeer, Amsterdam en Utrecht. Voor ervaren vaklui die weten wat ze doen als het op houten vloeren aankomt moet u bij ons zijn!

Alle houtsoorten voor houten vloeren

Van eiken vloeren en kersen houten vloeren heeft u vast al gehoord, maar weet u ook wat voor een houtsoorten Afzelia, Jatoba, Tauari en Kelat zijn? Afzelia is een houtsoort die te vinden is in Kameroen. De roodbruine kleur als het in een houten vloer verwerkt is geeft het huis een warme en gezellige sfeer. Door de duurzaamheid en hardheid wordt afzelia hout ook gebruikt in heel veel andere dingen zoals ramen, trappen, meubels en kozijnen. Jatoba is een hardhout die groeit in het Caribisch gebied en Brazilië, door zijn stevigheid wordt het ook vaak in meubels gebruikt. Tauari planken zijn wat lichter van kleur, hebben nauwelijks knoesten en geven uw houten vloer een neutralere uitstraling. Kelat bomen groeien in Azië en hebben een kleur die varieert tussen licht rood en donkerbruin. Er zijn knoesten te vinden maar deze geven een houten vloer juist een mooie rustieke uitstraling. Bovendien kunnen kelat houten vloeren goed tegen een stootje.

Op onze website kunt u alles vinden wat u nodig heeft

Op onze website is alle informatie te vinden die u nodig heeft om een houten vloer bij ons te kopen. Allerlei extra informatie is beschikbaar over alle houtsoorten die wij u kunnen aanbieden en u kunt maandelijkse aanbiedingen vinden. Prijzen voor bijvoorbeeld een visgraatmotief voor uw houten vloer, eiken houten vloeren, massief houten vloeren en vloeren schuren zijn ook eenvoudig op te zoeken op de website. We hebben ook een online live chat waar we u direct kunnen helpen met vragen over houten vloeren zonder dat u hoeft te telefoneren. Bij ons staat de tevredenheid van onze klanten voorop! Laat u ons u helpen met uw houten vloer?

Voor meer info :