Index Gids
Image default
Alarmsysteem

Goedkope lockpick set kopen

Velen van ons die de wereld van lock-picking binnenkomen, kijken ernaar om hun eerste set lock-picks te kopen, maar het aantal producten dat de markt overstroomt kan soms schrikwekkend lijken.

Heb je echt al deze lock picks nodig? Moeten we echt € 100 aan een “kwaliteit” set besteden of kunnen we een functionele lock pick-set goedkoop verkrijgen? Dus wat is de ideale budget lock pick set? Laten we kijken!

 

 

Wat voor soort sloten zijn er in Nederland?

Het feit is echter dat 90% van alle Nederlandse residentiële en commerciele sloten pin tumbler sloten zijn. Dus wanneer u een €150 pick-set wordt aangeboden met 50 verschillende lock picks in het, kansen zijn dat het slechts 50 lock picks is ontworpen om dat ​​type slot te openen … het pin tumbler slot. Dus dat is mogelijk 48 lock picks die niet nodig zijn en zijn gewoon fluff toegevoegd aan je set!

 

 

Wat je echt nodig hebt om een slot te openen

Er zijn zeer weinig lockpick sets die eigenlijk tools bieden die meerdere stijlen van sloten openen, en degenen die kosten meer dan € 200- € 500, en rechtmatig, zodat ze speciale gereedschappen implementeren voor bepaalde hoge beveiligingsfuncties.

Maar laten we een kijkje nemen, deze sets bevatten alleen tools die worden gebruikt voor omzeilen of alleen voor destructieve toegang. Ze bevatten zelden gereedschap voor daadwerkelijke willekeurige toegang of iets dat de sleutelpennen verborgen kan manipuleren, verder dan wat de basiss lockpicker kan kiezen.

 

 

Cilinderslot met beveiligingspinnen openen zonder sleutel?

Voordat ik verder kan gaan, moeten we vaststellen wat een beveiligingsslot is en dat niet is. Een slot met speciale pennen, zoals spoelpennen of paddestoelenpennen, is geen beveiligingsslot. Het is slechts een slot met extra beveiligingspennen. Het slot is niet anders door het ontwerp of de functie. Een effectief beveiligingsslot heeft beveiligingsfuncties toegevoegd, zoals een schuif- of vingerpennen, een zijbalk, roterende pennen, enzovoort. Dit zijn de feitelijke fysieke veranderingen in het ontwerp en de functie van een traditionele pin-tuimelaarslot, waardoor het in hoge mate kan worden gehaald en zelfs in sommige gevallen een UL-rating geven.

 

Speciale lockpick tools

Sommige van deze sloten vereisen speciale gereedschappen om deze functies te manipuleren, maar die gereedschappen zijn geen vergrendelingen. Ze zijn meestal speciale spansleutels, probes, kleine “jack knives” of speciale dimple picks genaamd “Flags”. Deze hulpmiddelen lijken niet op een lock-pick, noch als een functie. Dus nog eens, 90% van alle residentiële en commerciële sloten hoeft deze speciale gereedschappen niet te worden gecompromitteerd. Echter, dan weer 10% doen.

Met dat gezegd zijn er slechts 2 aanvalsmethode bij het gebruik van lockpicks op niet-hoge beveiligingspennen tumbler sloten; Single pin picking en raking.

 

 

De grote van uw lockpick set

Daarom is er geen behoefte aan 50 lock picks. Er is alleen behoefte aan een pick en een hark. Echter, niet alle pin tumblers hebben dezelfde maat sleutel of dezelfde vorm van de sleutelrol. Sommigen zijn nare uitstraling en kunnen dunner tools voor het werk vereisen. Maar die dunner gereedschap heeft een dunner aanraking nodig. Wanneer u de twee picks hebt gevonden die u als het beste vinden en deze voor een periode van drie maanden gebruikt hebben, overwegen te investeren in nog 2 picks met een dunner metalen metaal dan uw vorige paar. Dit zal helpen bij die lastige duivelsloten.

 

 

Het juiste formaat lockpicks

De meeste lockpicks die in nederland verkocht worden zijn 0,025 dik zijn. Maar staalfabrikanten hebben maximaal 0,002 toleranties, dus je kan lockpicks krijgen die als ‘standaard’ worden aangemerkt bij 0,023-0,027 dik. Dat is prima. Nederlandse sleutelwijzen zijn erg klein in vergelijking met Amerikaanse of Japanse sloten. Dus uw eerste set moet in dat bereik zijn.

Uw tweede set moet in de grootte van 0,015 tot 0,020 zijn. Algemene ‘Slim’ of ‘Slender’ lock picks worden verkocht in 0,015 en 0,018 maten. Er was eens een 0,014 dikke lijn van opmerkingen aangeboden door Peterson, maar iedereen klaagde, zodat ze niet een volledig jaar voor mij wisten.
Nu op onze keuzes voor een budget lock pick set.

 

Budget Lock Pick Set

Eerst zal ik gewoon komen en gewoon zeggen wat ik denk dat je als beginner op een budget moet krijgen. Koop deze 3 items, en je bent vrijwel voor het leven gezet!

  1. Korte haak lockpick met metalen handgreep.
  2. Bogota Style Rake Pick Met Metaal Handvat .
  3. Spansleutel met korte draai.
Voor meer info : http://www.lockpickinguniversiteit.nl/