Index Gids
Image default
Winkelen

Doming stickers voor je spa, bubbel- of zwembad

De op maat gemaakte doming labels van Domingstickers.nl zijn gebruikt in veel labeltoepassingen voor hot tubs, spa’s en zwembaden. Onze doming labels blinken om verschillende redenen uit in deze label toepassingen:

  • De doming sticker van Domingstickers.nl is waterdicht en bestand tegen chemicaliën.

  • Onze lijm is 5x dikker dan de concurrentie, ook ideaal voor boot stickers.

  • De doming labels van Domingstickers.nl maken gebruik van hoogwaardig polyurethaan dat bestand is tegen brute extreme buitenomstandigheden. De concurrentie gebruikt vaak inferieure epoxy labels die na verloop van tijd hun glans verliezen, vergelen, uitharden, barsten, krimpen en omkrullen.

  • We geven u opties afhankelijk van het type oppervlak waarop u labels monteert. Meerdere bedrijven kiezen er bijvoorbeeld voor om hun doming labels op een gebogen oppervlak gemonteerd en gebruikt ons extra flexibele urethaan voor de beste prestaties.

Domingstickers.nl doming labels voor spa’s

Waarom kiezen bekende spa’s in Nederland ervoor om met Domingstickers.nl te werken? Wat deden zij voorheen voor productetikettering?

“Eerder lieten we vergelijkbare labels produceren door een ander bedrijf, maar toen we hoorden dat de labels al na een paar maanden begonnen los te laten en eraf te vallen, besloten we dat we naar een andere oplossing moeten zoeken. Toen kwamen we de lijm van domingstickers.nl tegen. Sinds we deze nieuwe lijm gebruiken, hebben we geen problemen meer ondervonden dat de labels eraf vallen.”

Aan wat voor soort omstandigheden worden de labels op uw hot tubs blootgesteld? Ik kan me voorstellen dat hitte, chemicaliën en water een aantal uitdagende omstandigheden voor labels zouden creëren?

“Veel van onze spa’s worden buiten geïnstalleerd, waar ze niet alleen worden blootgesteld aan de waterchemie en ozon, maar ook aan direct zonlicht en extreme weersomstandigheden gedurende het hele jaar.”

Hoe was de ervaring met het werken met Domingstickers.nl?

“Topklasse! Tijdens de beginfase om te bepalen of dit type lijm ons probleem zou oplossen, stuurde domingstickers.nl proef labels die we gedurende een bepaalde periode konden uitproberen. Toen we eenmaal konden zien dat ze zouden werken, gingen we verder met het plaatsen van een eerste bestelling die zonder problemen verliep en snel werd geleverd. Dit is ook de ervaring bij nabestellingen.”

Wat was de feedback over het uiterlijk van de Domingstickers.nl-labels?

“Zeer positief, niet alleen van onze klanten maar ook van ons netwerk van retailers.”

Domingstickers.nl is ’s werelds meest populaire doming-bedrijf, en alles wat we doen is doming. We hebben doming labels een heleboel verschillende dingen horen noemen: koepel stickers, koepel emblemen, 3D-stickers, bellen stickers, 3D-stickers, plastic labels, verhoogde stickers, apparatuur labels, metalen emblemen, naamplaatjes van dealers, doming productlabels en meer! 

We noemen ze simpelweg Domingstickers.nl en we zijn verheugd om uw merk te vergroten. Domingstickers.nl heeft doming labeltoepassingen vervaardigd in een verscheidenheid aan industrieën: op maat gemaakte verpakkingen, dranketiketten, cosmetica verpakkingen, spa-etiketten, zwembad etiketten, wijn- en sterke drank etiketten, etiketten voor kantoorapparatuur, etiketten voor zakelijke diensten, promotionele etiketten, HVAC-etiketten, veiligheidsetiketten, auto labels dealers, RV-dealers, kast labels, fabrikanten van apparatuur, medische hulpmiddelen en productidentificatie voor een breed scala aan merken.

 

https://www.domingstickers.nl/doming/