Index Gids
Image default
Dienstverlening

Van betonnen tot blauwstenen naambordjes. Deze vindt u op denaambordensite.nl

Zoekt u een mooi naambordje voor uw woning? Dan kunt u bij de naambordensite.nl goed slagen. Op deze website vindt u een groot aanbod aan naambordjes van verschillende materialen, afmetingen en vormen. Ook kunt u hier een huisnummer of uithangbord bestellen. De meeste naamborden worden binnen Nederland gratis verzonden (verlichte borden en uithangborden zijn hierin uitgezonderd).

Goedkope naambordjes

Wilt u een naambordje goedkoop online bestellen? Dan is het slim om eens een kijkje te nemen bij de categorie ‘goedkoop naambord’. Hier kunt u voor een laag bedrag naambordjes vinden van diverse materialen, zoals kunststof of messing. Een paar naambordjes hebben een vaste tekst. Deze goedkope naambordjes zijn van een goede kwaliteit. Er komen regelmatig nieuwe bordjes bij in deze categorie. Daarom is het de moeite waard om af en toe eens kijken wat er is bijgekomen.

Betonnen naamplaten

Zoekt u een betonnen naamplaat? Hiervoor worden de nieuwste technieken voor gebruikt. Het beton wordt in een mal gegoten. Deze worden voorzien van blinde bevestigingsmaterialen aan de achterzijde. Als het beton hard is geworden, wordt de tekst erop gedrukt of geprint. De betonplaat heeft een dikte van 1,5 cm. Voor de tekstkleur kunt u kiezen uit: wit, zwart of donker grijs. Ook is het mogelijk om een voorbeeld van uw naambordje via de mail te ontvangen. Een betonnen naambordjes wordt binnen 3 dagen geleverd. Naast betonnen naamplaten zijn er bij de naambordensite.nl ook betonnen huisnummers verkrijgbaar. De hoogte van het cijfer is 20 of 30 cm en de dikte is 4 cm. Ook is het mogelijk om een toevoeging (A, B of C) erbij te bestellen.  

Blauwsteen naamborden

Bent u op zoek naar een naambord met een natuurlijke uitstraling? Dan zijn blauwstenen naamborden heel geschikt. Deze zijn afkomstig uit België en worden door vakmensen handmatig vervaardigd. Dat maakt iedere blauwsteen naambord uniek. De tekst wordt aangebracht met behulp van een laserstraal. De tekst krijgt hierdoor een lichtgrijze kleur. Wanneer u een blauwstenen naambord besteld, kunt u hier lang van kunt genieten.  

https://www.denaambordensite.nl/