Index Gids
Image default
Dienstverlening

Meest voorkomende elektrische problemen

Wist u dat elektrische storingen de op twee na grootste oorzaak van structurele branden zijn? Het gebruik van doe-het-zelf methoden is niet aan te raden als het om elektriciteit gaat, vooral als er hoog opgeleide, erkende en ervaren technici zijn die u kunnen helpen met alle elektrische diensten die u nodig heeft. Goed opgeleide professionele elektriciens van elektra Nieuwegein kunnen de volgende diensten leveren: elektrische veiligheidsinspecties, alle elektrisch onderhoud en reparaties, elektrische installatie en herbedrading installatie, upgrade en vervanging van elektrische panelen, overspanningsbeveiliging meter en groepenkast reparatie en vervanging, perilex-aansluiting, installatie en reparatie van stopcontacten, installatie en reparatie van plafondventilatoren, bedrading van zwembaden en bubbelbaden, enz. Elektriciens zijn speciaal opgeleid om met elk elektrisch noodgeval om te gaan, dus laten we eens kijken naar enkele van de veelvoorkomende elektrische diensten waarvoor ze vaak worden gebeld.

Verlichtingsproblemen

Dimmende of flikkerende lampen zijn een veel voorkomend probleem. De belangrijkste redenen voor het flikkeren of dimmen van lampen zijn: – De lamp zit los en moet worden vastgedraaid, de bedrading is verouderd en moet worden geüpgraded, er zijn te veel apparaten op het circuit of het circuit is defect, de schakelaar is defect en moet worden vervangen. Aan de andere kant, de belangrijkste redenen waarom een ​​lichtschakelaar problemen zou hebben, zijn als – de schakelaar niet correct is aangesloten, er een probleem is met de bedrading en de schakelaar defect is. Mogelijk moet u een elektricien bellen als er een storing in een circuit is. Er zijn een paar redenen waardoor een circuit kan trippen. Het kan zijn dat er een probleem is met een specifiek apparaat waardoor het circuit uitschakelt als je de stekker in het stopcontact steekt, het kan voorkomen dat er een losse schroef in de klemverbinding in de schakelaar of het stopcontact zit, de gebruikte apparaten trekken te veel stroom en de bedrading moet worden geüpgraded, kortsluiting – een hete draad kan een neutrale draad raken, een andere mogelijkheid kan een stroomonderbreker veroorzaken als de stroomonderbreker oud of versleten is en moet worden vervangen.

Schok probleem wanneer een stekker wordt aangeraakt

Houd er rekening mee dat u een apparaat of stopcontact niet mag gebruiken als de stekker heet aanvoelt, zwart is of een schok of tintelend gevoel veroorzaakt bij aanraking. De redenen hiervoor kunnen zijn: het stopcontact is defect en moet worden vervangen,

het apparaat is defect, de bedrading is defect, een storing in de elektrische bedrading of het circuit, een lekkage in het elektrische systeem, of een verouderd apparaat dat te veel stroom trekt.