Index Gids
Image default
Dienstverlening

Hondentandarts

Ik ben op zoek naar een hondentandarts omdat ik een hond heb die een heel erg scheef gebit heeft. Dit heeft het beestje al sinds het een puppy is en nu wil ik er graag toch iets aan laten doen. Ik weet alleen nog niet zo goed waar ik mijn hond het beste heen kan brengen voor een behandeling. Daarom ben ik gaan zoeken naar een bedrijf dat mij kan helpen met het gebit van mijn hond. In dit blogje lees je welk bedrijf ik heb gevonden en hoe de behandeling is gegaan.

 

Zoeken op hondentandarts

Om een bedrijf te vinden ben ik eerst gaan zoeken, dit deed ik door te zoeken op hondentandarts. Ik heb gezocht via Google omdat ik dan zeker weet dat ik wel iets moet vinden wat zowel in de buurt ligt als wat verder weg in Nederland. Toen ik eenmaal aan het zoeken was ben ik veel bedrijven tegengekomen en na wat langer te zoeken ook een bedrijf dat me echt aansprak, namelijk dierentandheelkunde Paul Theuns. Paul Theuns houdt zich al sinds 1999 bezig met dierentandheelkunde en dat geeft mij een vertrouwd gevoel. Daarom heb ik besloten mijn hond daar een behandeling te laten doen. Ik hoop dat het allemaal zal helpen en mijn hond geen last meer zal hebben van zijn gebit.

 

Dierentandheelkunde Paul Theuns

Na goed zoeken kwam ik dus uit bij dierentandheelkunde Paul Theuns. Ik heb een afspraak met de persoon gemaakt en ik kon er al vrij snel terecht. Hij zei dat het geen grote behandeling zou zijn en ik er dus mooi tussen pastte. Eenmaal daar aangekomen werd ik zeer vriendelijk ontvangen en werd mij verzocht de hond 12 uur voor de behandeling geen eten te geven. Eenmaal in de ‘operatiekamer’ is alles zeer goed verlopen en heeft mijn hond weer een mooi gebit.

 

Ben jij nou ook op zoek naar een honden tandarts? Dan raad ik jou dierentandheelkunde Paul Theuns aan.

 

Voor meer info :