Spring naar inhoud

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl heeft ambachtelijk gebak ontwikkeld dat in brievenbus doosjes past en dus geleverd wordt door de brievenbus. Een groot voordeel aan deze manier van leveren is dat de ontvanger nooit thuis hoeft te wachten op de bezorger en dus makkelijker te verrassen is op afstand met dit heerlijke brievenbus cadeau.

U kunt kiezen uit vier verschillende soorten brievenbustaart dat te bestellen is in verschillende maten brievenbus doosjes. Zo kunt u kiezen uit; Haagsche Hopjes Banket, Kaneel Banket, Chocolade Banket of Walnoot Sinaasappel Banket. Ook is er de mogelijkheid om de verschillende soorten te combineren in een combinatiebox, zo kunt u tot wel vier soorten ambachtelijk gebak in hetzelfde brievenbus doosje laten leveren.

Zakelijk

Brievenbusbanket.nl is de afgelopen maanden gespecialiseerd geworden in grotere zakelijke orders. Zo kunt u uw hele kantoor dat momenteel thuiswerkt op de zelfde dag een heerlijk brievenbus taartje laten leveren, hiervoor hoeft u alleen een offerte op te vragen bij de klantenservice van brievenbusbanket.nl.

Ook kunt u een modern relatiegeschenk geven via brievenbusbanket.nl, waar u normaal een pen, agenda of kalender in huisstijl aan een relatie gaf is het tegenwoordig veel leuker om een origineel brievenbus cadeau te versturen. Zo ook een taart door de brievenbus van brievenbusbanket.nl, dit brievenbus cadeau is niet alleen origineel maar ook erg lekker. Uw relaties zullen het erg waarderen om een brievenbus taartje te ontvangen. Meerdere bedrijven gingen u al voor en de feedback was altijd erg positief.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen gekregen?

Stuur snel een mail naar klantenservice@brievenbusbanket.nl en brievenbusbanket.nl neemt binnen twee uur contact met u op om een eventuele opdracht te bespreken.

https://www.brievenbusbanket.nl/