Index Gids
Image default
Auto’s en Motoren

Autoschade laat u repareren in een van de vestigingen in Maastricht en omgeving

Personenauto’s, caravans, campers en bedrijfswagens laat u keuren bij dé specialist. Om wat voor voortuig gaat het in uw situatie? Wanneer u schade aan uw auto heeft, wilt u dit snel en vakkundig gerepareerd hebben. Kom daarom langs bij een van de vestigingen van WellColl Groep in Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Roermond, Sittard of Weert. De vakkundige automonteurs herstellen uw autoschade, die is ontstaan na bijvoorbeeld een ongeluk of storm in onze goed uitgeruste garages in de omgeving van Maastricht. Wist u dat u ook bij deze specialist terecht kunt voor het herstellen van schade aan uw caravan, camper of vouwwagen? Maar dat is niet het enige. Deze expert verhuurt en leaset ook auto’s, eventueel als deelauto. Verder worden er ook volledig ingerichte bedrijfswagens geleverd, inclusief verlichting en eventueel belettering.

Autoschade aan uw oldtimer? Kom langs bij de specialist in de omgeving van Maastricht

Uw oldtimer moet in topstaat zijn. Daarom doet het u goed om het onderhoud uit te besteden. Niet ieder autoschadeherstelbedrijf houdt zich bezig met het herstellen van schade aan oldtimers. Vaak weten zij niet precies hoe zij de schade kunnen herstellen, zonder dat de allure van uw mooie oldtimer verloren gaat. Maar waar kunt u dan terecht om de autoschade aan uw oldtimer te herstellen, het liefst bij u in de buurt van Maastricht? Kom naar WellColl Groep! Deze vakkundige automonteurs hebben veel ervaring met het herstellen en restaureren van oldtimers. Hierbij worden de modernste technieken en verzorgende autolakken gebruikt. Wilt u uw oldtimer na het herstel verkopen? WellColl Groep zorgt ook voor zorgvuldig transport en heeft zelfs de mogelijkheid professionele foto’s te maken in hun eigen fotostudio.

Ervaren hersteller van autoschade in Maastricht en omgeving

Steeds meer mensen kiezen voor WellColl Groep. En dat is niet zo vreemd. Met zo’n 13000 reparaties per jaar is WellColl Groep een van de grootste autoschade herstelbedrijven in de omgeving van Maastricht. De vakkundige monteurs repareren alle soorten schade en maken hierbij gebruik van de modernste reparatietechnieken. Zo wordt er bijvoorbeeld uitgedeukt zonder dat er gebruik wordt gemaakt van spuiten, zodat uw auto als nieuw is. Op deze manier kunnen ook kleine beschadigingen hersteld worden. Dit geldt ook voor beschadigingen aan ruiten. Alle beschadigingen worden op een kostenbesparende manier gedaan, zonder gebruik te maken van stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Omdat WellColl Groep in de regio Maastricht is aangesloten bij AAS Schadeherstel, zijn kwalitatief hoogwaardige reparaties van uw autoschade gegarandeerd.