Index Gids
Image default
Aanbiedingen

Tassen bedrukken met uw logo

Bedrukte tassen zijn als promotiemiddel erg effectief en relatief goedkoop. Wanneer je een winkel hebt en de producten verpakt in bedrukte tassen met uw logo, zal de tas op straat veel gezien worden. Veel exposure voor weinig geld dus. Bij het laten bedrukken van tassen kom je echter voor verschillende keuzes te staan, waaronder de keuze van het materiaal van de bedrukte tas. Om het bestellen van bedrukte tassen makkelijker te maken, lichten we in dit blog graag een aantal verschillenden materialen voor je toe.

Papieren tassen en plastic tassen

Bij het kiezen van het materiaal is het goed om na te gaan voor welk doeleinde de bedrukte tas gebruikt gaat worden. Wil je je producten gaan verpakken in deze tassen? Dan is het van belang dat de tas het gewicht van de producten aan kan. Voor flesjes parfum heb je natuurlijk minder sterke tassen nodig dan voor bijvoorbeeld boeken. Bij het bestellen van de bedrukte tassen is het dan ook altijd handig om (onbedrukte) samples aan te vragen, zodat je zelf kunt testen of de tassen het gewicht kunnen dragen. Veelgebruikte materialen voor winkeltassen zijn papier en plastic. Let er bij plastic echter wel op dat je daar in Nederland een kleine vergoeding voor moet vragen. Het is niet toegestaan om plastic tasjes gratis aan klanten aan te bieden. De richtprijs hiervoor is €0,25 per plastic tasje.

Katoenen tassen

Tegenwoordig zijn bedrukte katoenen tassen ook erg populair. Deze worden gezien als een milieuvriendelijk alternatief voor plastic tassen. Bedrukte katoenen draagtassen zijn namelijk herbruikbaar. In het straatbeeld kom je steeds vaker bedrukte katoenen tassen tegen. Vaak staat er een leuke slogan of afbeelding op de tas met daarbij het logo van het bedrijf of de organisatie die de tas heeft weggegeven. Door een mooie opdruk te gebruiken heb je meer kans dat klanten het tasje ook echt gaan hergebruiken.

Bedrukte tassen goedkoop online bestellen

Heb je interesse in het bedrukken van papieren of katoenen tassen? Neem dan eens een kijkje op de site van BudgetGift.nl. Op deze site vind je een groot assortiment aan te bedrukken tassen voor een scherpe prijs. Ook kan je hier een gratis, digitaal voorbeeldopmaak aanvragen, om te zien hoe jouw opdruk op een bepaalde tas bedrukt gaat worden. Twijfel dus niet en bestel vandaag nog jouw bedrukte tassen!

https://www.indexgids.nl/