Index Gids
Image default
Aanbiedingen

Lichtplan voor uw keuken laten maken? Creatief en functioneel lichtplan van Lichtkunde

Bij Lichtkunde kunt u een lichtplan voor uw nieuwe keuken laten maken. Lichtkunde zorgt voor deskundig advies en unieke ontwerpen voor uw verlichting in uw woning. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen terecht voor een professioneel lichtplan bij ons. Onze ontwerpers zijn deskundig, creatief en betrokken. U ontvangt een complete, professionele service voor voordelige prijzen. Laat nieuw licht schijnen in uw woning of bedrijfspand met een geavanceerd lichtplan van Lichtkunde!

Uniek lichtplan

Bij Lichtkunde ontvangt u een lichtplan op maat. Iedere ruimte is uniek en vraagt ook om andere verlichting. Interesse in een lichtplan voor uw woning? We nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Samen kijken we naar de opties voor het optimaliseren van de verlichting en sfeer in uw huis of bedrijfspand. De prijs voor een lichtplan begint al bij €250 euro. U ontvangt een deskundig, professioneel en geavanceerd lichtplan. We luisteren naar uw wensen en zorgen dat het lichtplan aansluit bij het karakter van de woning. We nemen u volledig mee in het realiseren van het ontwerp en de plattegronden. U ontvangt het lichtplan digitaal zodat u er goed naar kunt kijken en mogelijke aanpassingen kan aangeven.

Verlichtingsadvies 

Lichtkunde voorziet u van deskundig verlichtingsadvies. Jaco Goudriaan is het gezicht achter Lichtkunde. Samen met zijn vrouw hebben ze al veel tevreden klanten blij gemaakt met een nieuw lichtplan. Jaco heeft veel ervaring in de installatiewereld en heeft een passie voor licht en sfeer. Lichtkunde kan ook meer sfeer in uw woning of bedrijfspand creëren. Ontdek de mogelijkheden van een lichtplan voor uw ruimtes. Lichtkunde voorziet u van verlichtingsadvies op maat.

Lichtplan keuken laten maken

U kunt bij Lichtkunde een lichtplan voor uw keuken laten maken. We leveren service van begin tot eind. De lampen bestellen we voor u en worden geleverd. De montage laten we doen door experts. Bij Lichtkunde krijgt u passend advies die aansluit bij uw persoonlijke wensen. Klassieke sfeerverlichting of juist modern? Alles is mogelijk. We werken nauw samen met onze ontwerpers en leveranciers uit binnen- en buitenland. Haal meer uit uw woning met een uniek lichtplan van Lichtkunde.