Spring naar inhoud

Wanneer u de mogelijkheden voor een training agressiebeheersing onderzoekt, heeft u eigenlijk de eerste stap al gezet. Het erkennen dat u een training agressiebeheersing goed kunt gebruiken, is het begin van een succesvolle training. Als u op internet de term agressiebeheersing ingeeft, zult u zien dat er meerdere plekken zijn alwaar trainingen met de focus op agressiebeheersing worden gegeven. Voor welke plek kiest u? Het is een training welke persoonlijk is, een training waarbij men dichtbij u als persoon komt, figuurlijk gezien. Een fijne en vertrouwde omgeving is dus van belang. Lees u daarom goed in en kies voor de beste training agressiebeheersing die er is.

Wat houdt de training precies in?

Tijdens een training agressiebeheersing wordt de focus gelegd op het herkennen van agressief gedrag. Dit kan zijn het herkennen van agressief gedrag bij een ander, maar ook bij uzelf. U leert dus te anticiperen. U zult na een training agressiebeheersing weten hoe u agressief gedrag kunt herkennen én zult u weten hoe u vervolgens moet handelen. Het herkennen van agressie is stap één. Vervolgens moet u weten hoe u in een bepaalde situatie moet handelen om te voorkomen dat een conflictsituatie uit de hand loopt. Ofwel u wordt getraind op het gebied van agressiebeheersing in de breedste zin van het woord.

Voor wie is de training bedoeld?

Nu u weet wat de training agressiebeheersing inhoudt, vraagt u zich wellicht af voor wie deze training nou bedoeld is. Wie kan een training agressiebeheersing volgen? Het antwoord hierop is eigenlijk heel simpel, namelijk: iedereen. Of u nou werkzaam bent binnen een beroep alwaar u regelmatig te maken krijgt met agressie, bijvoorbeeld in de psychische zorg. Of wanneer u van uzelf weet dat u een dusdanig kort lontje heeft dat het te vaak uit de hand loopt en u hier iets aan wilt doen. In al deze gevallen kan een training agressiebeheersing uitkomst bieden. Herkent u zich in het hiervoor genoemde? Meld u dan nu aan voor een training agressiebeheersing.