Spring naar inhoud

Incassobureau Incasso Advocaten

Nog niet lang geleden heb ik samen met Incassobureau Incasso Advocaten gewerkt. Ik ben een ondernemer met een eigen bedrijf. Wij zijn een groot handel die kleding verkoopt aan verschillende bedrijven of winkels die het daarna verder verkopen aan consumenten. Dit zijn vooral werk kleding waarmee je netjes eruit ziet tijdens werk. Voor mannen en voor vrouwen kleding uit Italië. Normaal gesproken betalen mijn klanten altijd zijn rekening op tijd, maar laatst gebeurde dat niet. Een klant maakte een grote bestelling, alles werd netjes afgeleverd op tijd door ons, maar later kwam er geen betaling binnen. Paar keer geprobeerd het factuurbedrag te ontvangen, maar steeds lukte het niet. Toen heb ik een incassobureau gezocht om mij daarbij te helpen. Hier wil ik wat meer daarover vertellen en hoe het uiteindelijk afgelopen is.

Incassobureau zoeken

Op internet ben ik een incassobureau zoeken om de beste te vinden die mij zou helpen. Ik heb tot nu toe nooit een incasso bureau nodig gehad, omdat mijn klanten altijd netjes op tijd betaalden. Nu via collega’s en bekenden heb ik gehoord dat ik met zoeken naar een no cure no pay bureau. Dan hoef ik zelf ook niet te betalen, als ik het geld van de debiteuren niet terug krijg. Dat was wel goed, aangezien ik niet extra geld wilde verliezen. Zo kwam ik vrij snel bij het bedrijf Van Loon Incasso Advocaten.

Van Loon Incasso Advocaten

Van Loon Incasso Advocaten was gevestigd in de buurt van ons bedrijf en had de reglement no cure no pay. Ik heb het formulier ingevuld op internet en werd de dag erna gelijk gebeld door het bedrijf. Ik heb in details uitgelegd wat er aan de hand was en het werd tegen mij verteld dat het bedrijf gelijk aan de slag zou gaan met het probleem. Wij hebben een afspraak gemaakt over paar dagen om een dossier aan te maken met alle benodigde informatie om het factuurbedrag zo snel mogelijk te kunnen verzamelen bij de debiteuren. Ik heb een goed gevoel!

 

Voor meer info :