Spring naar inhoud

Uw bedrijf is voortdurend in beweging. Het is constant aan veranderingen onderhevig. Sommige dingen veranderen omdat u dat zelf wilt, want het kan beter, effectiever. De meeste veranderingen worden echter bepaald door invloeden van buiten.

Economische teruggang, een werknemer wordt ziek, de overheid legt u nieuwe regels op of verandert de oude. Uw bedrijf moet daardoor inkrimpen of juist uitbreiden, krijgt er meer administratieve rompslomp bij.

Over het algemeen worden veranderingen bepaald door mensen. Want een bedrijf bestaat uit mensen die door hun doen en laten van grote invloed zijn op de wijze waarop uw bedrijf functioneert. En dat is waar Outplacementbureau Werkcontact sterk in is, in de menselijke factor.

Want de mens is immers de maat van alle dingen.

Dat is overigens ook de bedrijfsfilosofie van Werkcontact.

Werkcontact ziet u en uw werknemers als de spil van uw bedrijf. Daar waar mensen (samen) werken, zijn heldere afspraken en duidelijke lijnen een voorwaarde om tot een effectieve en prettige werkomgeving te komen.

Werkcontact zet zich in om daar waar het nodig is te helpen bij het oplossen van problemen, maar vooral ook om die te voorkomen.

Werkcontact opereert op de volgende gebieden:

   Preventie

   Re-integratiediensten (1e en 2e spoor)

   Vaardigheidstrainingen

   Jobhunting

   Outplacement

   Bemiddeling bij geschillen

   Personeeldiensten

Werkcontact zet zich op alle gebieden van re-integratie in om mensen te helpen, begeleiden en adviseren op de weg terug naar de arbeidsmarkt. Om die weg te vinden, staan veel mogelijkheden ter beschikking.

Op het gebied van terugkeer naar werk kan Werkcontact u een grote verscheidenheid aan hulp, begeleiding en scholing bieden.

Of het gaat om een individueel traject waarbij u de regie van het proces in handen houdt of om sollicitatietraining, iedere vorm van ondersteuning wordt zorgvuldig doordacht en op uw situatie toegerust. Dat is dus dienstverlening zonder toeters en bellen. Dus geen inzet van overbodige interventies.

https://www.outplacementbureau.nl

Omdat ons bedrijf best wel snel aan het groeien is hebben we een belangrijke functie vrij. We willen graag een nieuwe collega aannemen alleen we weten echt niet wat nu een goede kandidaat is. Daarom gaan we Simpra inschakelen. Dit is een bedrijf wat gespecialiseerd is in personeelsadvies en hier hebben we al vaker zaken mee gedaan. We hebben wel een aantal eisen voor de nieuwe collega en zullen deze dus ook doorspreken met Simpra. Verder helpen ze ons met zoeken naar een geschikte kandidaat voor ons bedrijf. Omdat je natuurlijk niet zomaar de eerste en de beste aan wilt nemen letten ze daar ook goed op en maken ze een selectie van wat de beste kandidaat voor jouw bedrijf lijkt. Verder geven ze je allemaal tips over de vacature en hoe dat er uit moet zien. We zijn er eigenlijk wel zeker van dat het weer goed gaat komen aangezien we al vaker personeelsadvies van Simpra hebben gehad en dit is altijd succesvol gebleken en daarom hebben we nu ook weer voor hun gekozen.

Sollicitaties

Door de zeer goede vacature die we hadden geplaatst kwamen er echt heel veel sollicitaties binnen. Samen met SImpra keken we naar wat misschien wel goede opties waren. Deze selectie bestond uiteindelijk na heel veel zoeken en speuren nog uit 15 namen en deze mensen kregen een mail dat ze op gesprek mochten komen. Na deze procedure hadden we nog 5 kandidaten over en nodigde deze uit voor een tweede gesprek. Uiteindelijk hadden we nog 3 potentiële collega’s over en deze mochten een dag meelopen zodat we konden zien wie hier het beste zou passen. Met dank aan Simpra en hun geweldige personeelsadvies hebben we er een super goede en aardig nieuwe collega bij. Bedankt Simpra, de volgende keer zijn jullie weer de eerste waar we aan zullen denken!

Voor meer info :

Ik ben sinds kort een incassobureau zoeken (ik denk incassoadvocaten.nl) en ik weet maar niet waar ik moet beginnen met zoeken. Er zijn zo veel bureaus dat ik eigenlijk niet goed kan kiezen. Ik woon in de buurt van Veenendaal en ook dan weet ik niet goed waar ik moet zoeken aangezien er ook in de buurt van Veenendaal gigantisch veel bureaus zitten. Ik heb al het een en ander gehoord over het bedrijf maar voor alsnog wil ik eerst even rustig uitzoeken of het zo goed is als iedereen zegt. In dit blogje ga je dus lezen of het inderdaad incassoadvocaten.nl wordt of dat ik een ander bureau heb gekozen. Verder lees je ook hoe het gekozen bureau mijn zaken hebben aangepakt.

 

Debiteuren

Ik heb sinds kort debiteuren. Dit zijn klanten die de rekeningen niet binnen de afgesproken periode betalen. Deze mensen moeten dus een beetje achterna gezeten worden omdat ze anders vergeten of het vertikken om de rekeningen te betalen. Ik ben dus een incassobureau gaan zoeken en kwam via Google al vrij snel uit op de website incassoadvocaten.nl. Zij hebben een no cure no pay reglement. Dat houdt in dat je geen facturen hoeft te betalen als zij je geld niet kunnen regelen. Dat klinkt mij dus als muziek in de horen denk ik zo. Ik heb dus contact gezocht en zijn direct voor mij aan de gang gegaan met de debiteuren waar ik het over had. Mijn kleine onderneming kan namelijk niet veel geld missen, ik moet zelf ook veel rekeningen betalen.

 

Geld terug gekregen

Ik heb uiteindelijk mijn geld teruggekregen met dank aan de fantastische service van incassoadvocaten.nl! Mocht jij nu ook een incassobureau nodig hebben die met een slagingspercentage van 89% jouw geld terug kunnen halen? Dan ben je bij incassoadvocaten.nl op het juiste adres!

Voor meer info :

Nog niet lang geleden heb ik samen met Incassobureau Incasso Advocaten gewerkt. Ik ben een ondernemer met een eigen bedrijf. Wij zijn een groot handel die kleding verkoopt aan verschillende bedrijven of winkels die het daarna verder verkopen aan consumenten. Dit zijn vooral werk kleding waarmee je netjes eruit ziet tijdens werk. Voor mannen en voor vrouwen kleding uit Italië. Normaal gesproken betalen mijn klanten altijd zijn rekening op tijd, maar laatst gebeurde dat niet. Een klant maakte een grote bestelling, alles werd netjes afgeleverd op tijd door ons, maar later kwam er geen betaling binnen. Paar keer geprobeerd het factuurbedrag te ontvangen, maar steeds lukte het niet. Toen heb ik een incassobureau gezocht om mij daarbij te helpen. Hier wil ik wat meer daarover vertellen en hoe het uiteindelijk afgelopen is.

Incassobureau zoeken

Op internet ben ik een incassobureau zoeken om de beste te vinden die mij zou helpen. Ik heb tot nu toe nooit een incasso bureau nodig gehad, omdat mijn klanten altijd netjes op tijd betaalden. Nu via collega’s en bekenden heb ik gehoord dat ik met zoeken naar een no cure no pay bureau. Dan hoef ik zelf ook niet te betalen, als ik het geld van de debiteuren niet terug krijg. Dat was wel goed, aangezien ik niet extra geld wilde verliezen. Zo kwam ik vrij snel bij het bedrijf Van Loon Incasso Advocaten.

Van Loon Incasso Advocaten

Van Loon Incasso Advocaten was gevestigd in de buurt van ons bedrijf en had de reglement no cure no pay. Ik heb het formulier ingevuld op internet en werd de dag erna gelijk gebeld door het bedrijf. Ik heb in details uitgelegd wat er aan de hand was en het werd tegen mij verteld dat het bedrijf gelijk aan de slag zou gaan met het probleem. Wij hebben een afspraak gemaakt over paar dagen om een dossier aan te maken met alle benodigde informatie om het factuurbedrag zo snel mogelijk te kunnen verzamelen bij de debiteuren. Ik heb een goed gevoel!

 

Voor meer info :