Spring naar inhoud

Het is helemaal hip tegenwoordig om druk bezig te zijn met je loopbaan. Hoe jij je werkende carrière ook besteden wilt, het is altijd slim om er over na te denken wat je nog meer wilt. Blijf je voor altijd onder een baas werken? Is zelfstandig ondernemer echt wel wat voor jou en hoe ga je je tijd invullen. We worden ouder en ouder en we moeten dus nadenken over wat we willen. De pensioen leeftijd blijft stijgen en dit betekent dat we steeds langer moeten werken. Werk neemt ontzettend veel tijd in beslag en je wilt je tijd dus wel besteden aan iets wat er voor zorgt dat het leuker wordt. Waarschijnlijk werk je veertig uur per week en dan hebben we het niet over dat wat je altijd ‘even snel’ thuis nog even doet om er voor te zorgen dat je de dag daarna niet zo heel druk bent. Het is helemaal niet vreemd dat je in de loop van de tijd een keer wat anders wilt en je avond anders in wilt gaan vullen. Maar wat wil je dan precies?

Om deze vraag te beantwoorden is het slim om een loopbaancoach in te schakelen. Een loopbaancoach kan jou helpen bij het maken van de juist keus in je carrière stap. Als jij komt te werken bij een groter bedrijf dan is de kans groot dat zij beschikken over een groot aanbod begeleiders. Dit is niet altijd het geval en vaak moet je het met minder doen. Een loopbaancoach is heel breed. Het is niet verplicht om een diploma te hebben om een loopbaancoach te worden. Het is wat dat betreft te vergelijken met een zelfstandig ondernemer.

Het is voor zelfstandig ondernemers moeilijk om te bepalen of het personeel tevreden is. Vaak wordt er in dit geval gebruik gemaakt van een MTO. Dit staat voor medewerkers tevredenheidsonderzoek.

Voor meer info : https://carrierepoort.nl/

Wanneer u te allen tijde informatie wilt ontvangen over uw transporten, dan is het een goed idee daarvoor verschillende applicaties aan te schaffen. De specialist heeft iets nieuws voor u ontwikkeld: een draadloze brandstofniveau sensor, een draadloze temperatuursensor en een draadloos volg systeem. Met die systemen kan een hele hoop informatie over uw ladingen worden verzameld, die de specialist vervolgens aan u aanbiedt in een overzicht. Met de oplossingen van de specialist heeft u continu realtime informatie over uw voertuigen, ook als deze losgekoppeld zijn. De brandstofniveau sensor, draadloze temperatuursensor en volg systeem zijn zo ontwikkeld dat ze een melding geven wanneer er een storing optreed. Zo kunt u bij eventuele problemen altijd snel ingrijpen en voorkomt u onverwachte kosten.

De specialist: uw klantgerichte betrouwbare partner bij de draadloze temperatuursensor

Uw ladingen kunt u dus gemakkelijk in de gaten houden met de draadloze temperatuursensor, brandstofniveau sensor en volg systeem van de specialist. Wilt u dus goede producten aanschaffen om uw ladingen in de gaten te houden? Bij de specialist weet u zeker dat u een klantgericht en betrouwbare partner treft in alle Easy Intelligence producten. Wilt u de temperatuur van uw lading in de gaten houden? Laat dan een draadloze temperatuursensor installeren. Wilt u uw brandstof beveiligen tegen diefstal? Dan heeft u baat bij een brandstofniveau sensor. En wilt u uw ladingen altijd in de gaten kunnen houden? Dan is de aanschaf van een volg systeem raadzaam. De specialist is klantgericht en betrouwbaar: zij kunnen u altijd helpen bij eventuele problemen of verzoeken.

Beveilig uw koeltrailers met een brandstofniveau sensor

Vervoert u brandstof, dan wilt u natuurlijk dat dit compleet op de plaats van bestemming aankomt. Helaas wordt er nog steeds veel brandstof gestolen. Daartegen kunt u echter wel bescherming bieden. Bijvoorbeeld met een brandstofniveau sensor. Deze sensor is speciaal ontwikkeld voor koelopleggers die de brandstof continu blijven meten. Daalt het brandstofniveau te snel, dan krijgt u meteen een melding door de sensor en kunt u op onderzoek uit. Wilt u uw ladingen ook beter in de gaten houden als het gaat om temperatuur? Dan kunt u ook kiezen voor de draadloze temperatuursensor. En wilt u uw ladingen altijd kunnen volgen? Dan is er het volg systeem ontwikkeld. Met een draadloze temperatuursensor en het volg systeem weet u zeker dat uw lading op de juiste manier wordt vervoerd én het op de juiste plaats aankomt.

Voor meer info :

Waarschijnlijk heeft u wel eens gehoord van het bedrijf Alibaba. Het is een groot internetbedrijf uit China en lijkt wel een beetje op de online veilingsite EBay. Alibaba heeft nog niet zo lang geleden ook de stap gemaakt naar de westerse beurs. Maar niet alles gaat crescendo want er zijn ook wel wat problemen. Zo worden er bijvoorbeeld veel namaak producten verkocht via de website.

Om dit probleem nu echt goed aan te pakken gaat de Chinese internetgigant een samenwerking aan met het Israëlisch bedrijf Visualead. Dit bedrijf is gespecialiseerd in beveiliging van producten en werkt heel veel met QR codes die gefabriceerd worden met behulp van een QR code printer. Voortaan zullen producten die worden besteld op Alibaba worden voorzien van een speciale QR-code die moet helpen bij het aantonen van de authenticiteit van het product. De consument kan nadat hij of zij de QR code scant informatie over het product inzien, waaronder de authenticiteit van het product. Veel grote merken zullen ook blij zijn met de betere beveiligingsmaatregelen van de Chinese internetgigant.

Overigens zullen de QR codes op de producten van Alibaba nogal verschillen van de QR codes die wij vandaag de dag kennen. De QR code is namelijk niet een combinatie van zwart witte blokjes maar er zal gewerkt worden met kleuren en logo’s. Volgens het Israëlisch bedrijf Visualead zijn gekleurde QR codes beter te beveiligen dan de authentieke QR codes die wij kennen. De codes zullen dan ook geprint worden met een ander type printer. Weer een innovatie op het gebied van printen. Het lijkt wel alsof er in deze branche constant verbeteringen en innovaties worden bereikt. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de baanbrekende 3D printer of de Hot Foil printerdie in de industriële branche voor vele nieuwe mogelijkheden heeft gezorgd.

Voor meer info : http://www.kba-metronic.com/nl