Spring naar inhoud

Voorzie uw hele huis van warmte met een houtvergasser

Houtkachels geven extra sfeer aan de woonkamer van uw woning in Zuid-Holland. Een nadeel aan deze kachels is echter dat ze slechts een ruimte voorzien van warmte. Gelukkig is er daar een goede oplossing voor. Dan is het aanschaffen van een houtvergasser een goede keuze. Een houtvergasser heeft een hoog warmterendement waardoor u geen hout zult verspillen. In tegenstelling tot andere houtkachels en pelletkachels verbrandt vrijwel het gehele houtblok. Het mooie van dit systeem is dat deze houtkachel aangesloten kan worden op uw CV. Hierdoor verwarmt de vergasser niet alleen uw huiskamer, maar uw gehele huis! Enthousiast geworden? Ga dan eens langs bij Ambianza. Zij zijn dé specialist op het gebied van houtkachels in Zuid-Holland.

Een hoog warmterendement met een houtvergasser

Het laten installeren van een houtvergasser in huis wordt steeds meer gedaan de laatste jaren. Dat heeft te maken met de vele voordelen die verbonden zijn aan de houtvergasser. Het grootste voordeel? Het rendement. Een houtvergasser heeft namelijk een rendement van meer dan 90%! Dat wil zeggen dat het hout dat u in de kachel plaatst bijna geheel zal verbranden. Bij gewone houtkachels in Zuid-Holland is dit ongeveer 75% en bij een open haard is dit slechts 10%. Het aanschaffen van een houtvergasser levert u dus niet alleen warmte op, maar ook nog geld. U kunt een houtkachel kopen bij een specialist als Ambianza. Door het kopen van een houtvergasser bij een specialist bent u er zeker dat deze ook echt in uw huis past en voldoet aan al uw wensen. 

Houtkachels die voldoen aan alle veiligheidseisen in Zuid-Holland

Bij het kopen van een nieuwe houtkachel of houtvergasser is deskundig advies over kachels zeker geen overbodige luxe. Om te beginnen, is het belangrijk dat u kiest voor een exemplaar dat voldoet aan alle veiligheidseisen. Veiligheid gaat immers voor alles, toch? Bij Ambianza krijgt u deskundig advies over het aanschaffen van een houtkachel. Zij werken uitsluitend met de beste goedgekeurde materialen en garanderen de veiligheid tijdens het gehele proces van ontwerp tot installatie. U wilt zo lang en veilig mogelijk van uw houtkachel kunnen genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Ambianza zorgt daarvoor. Naast het ontwerpen, ontwikkelen en installeren van houtkachels kunt u bij hen in Zuid-Holland ook terecht voor onder meer een houtvergasser, een speksteenkachel of een pelletkachel.

Voor meer info :